Dodaj do ulubionych

Novynette na Stediril.Utyję znów?? Co Wy na to???

IP: *.compower.pl 23.06.04, 17:45
Utyłam w roku 10 kg na Novynette, dostałam Stediril 30. Jakie macie z tym
doswiadczenia??
Czy pomysł gin. był dobry?
Czułam sie bardzo dobrze, tylko "rosłam" w siłe!!!!
Czy tyje sie na Stedirilu?
Jakie miałyście z nim kłopoty lub dobre/ złe doswiadczenia...
Opowiedzcie, jak go znosicie/ znosiłyście.
Buzi, dzieki,pa
Alicja czarodziejka
Obserwuj wątek
    • heather_morris Re: Novynette na Stediril.Utyję znów?? Co Wy na t 23.06.04, 18:26
      Jak bralam Novynette tez przybylo mi kilka kg. A na Microgynonie (taki sam sklad
      jak Stediril) ani grama mi nie przybylo, a moze nawet ubyl 1-2kg smile Wiec moze
      tez tak bedzie u ciebie smile

Pozdrowionka
    • Gość: Bobik Novynette na Stediril.Utyję znów?? Co Wy na to???? IP: *.bi.hts / *.hts.com.pl 24.06.04, 11:43
      Tez mam zazywac Stediril. Kto go zażywał. Podzielcie sie informacjami.
      Pozdrawiam,
      Bobik
    • karolina.g Re: Novynette na Stediril.Utyję znów?? Co Wy na t 24.06.04, 22:39
      ja bralam reulon, wczesniej tez novynette. przytylam w rok 15kg, teraz biore
      microgynon. to to samo co stediril. Czuje sie troche lepiej, brzuszek zrobil
      sie badziej plaski. to, ze przytylas bylo wynikiem zlego doboru tabletek.
      Napisz, jak czujesz sie teraz i czy waga sie zmienila.
      • Gość: Alicja Czar Do Karoliny:)) IP: *.bi.hts / *.hts.com.pl 25.06.04, 08:02
        Ja dostałam dopiero teraz od gino...
        zaczne za chwile- przy nowym cyklu...Zobaczymy właśnie, jaka bedzie tolerancja
        i reakcja oprganizmu.
        Pozdrawiam wszyskich,pa
        Ala
        • matura5 stediril 26.06.04, 19:44
          Ja jestem bardzo zadowolona ze stedirilu, brałam go przed ciążą przez 7 lat, i teraz do niego wróciłam!
          • Gość: marta Re: stediril IP: *.sinus.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:20
            ja rowneiz nie mam z nim zadnych problemow. Nie wiem kto wam naoopowiadal ze
            tyje sie od tabletek..fakt ze laknienie sie zwieksza,(chociaz u mnie jakos tego
            nie zauwazylam)i wtedy zaczyna sie wiecej jesc i to jest powod tycia!ja tam po
            stedirilu schudlam nawet 2 kg, a biore te tabletki dopiero 3 miesiac
    • karolina.g Re: Novynette na Stediril.Utyję znów?? Co Wy na t 27.06.04, 16:03
    • karolina.g do gosc marta 27.06.04, 16:06
      sorry za powyzsze bez tresci. Do gosc: marta, piszesz, ze bierzesz tabletki,
      ale chyba nie masz wystarczajacej wiedzy na ich temat. po tabletkach sie tyje,
      zatrzymuja one wode w organizmie. I nasz wrzost wagi nie jest wynikiem
      zwiekszanej ilosci jedzenia. Kazdy organizm eraguje inaczej, to ze schudlas
      jest twoja reakcja, nasza jest tycie.I nikt nie napisam, ze po stedirilu sie
      tyje, wrecz przeciwnie.
    • Gość: cordosa Re: Novynette na Stediril.Utyję znów?? Co Wy na t IP: 62.233.185.* 27.06.04, 16:53
      ja miałam 3 cykle marvelon (=regulon) i utyłam strasznie! teraz zacznę 3
      opakowanie stedirilu. Czuję się swietnie, wagi nie przybylo, mimo ze się
      specjalnie nie pilnuję, fakt - tylko cera ciutkę gorsza, bynajmniej nie
      przesuszona na na marvelonie no i włosy mi się szycbiej przetłuszczają. Ale tyć
      po tym z pewnością nie tyje- udaje mi się nawet utrzymywać efekt schudnięcia z
      tego co przyniosł marvelon (ok 6-7 kg). Wg mnie to sa chyba moje najlepsze
      dotychczas pigułki (harmonet->marvelon->stediril)
    • Gość: Alicja czarodziejk czy napewno od jedzenia? IP: *.bi.hts / *.hts.com.pl 28.06.04, 11:10
      Witajcie,
      komentarze pt. nie zryj tyle sa nieporozumieniem. ja przed pigułami jadłam o
      wiele więcej. Wiem, masa pigułki jest TAKA MAŁA że nie ona powoduje przyrost
      ciała. Ale na pewno jest to co sie powszechnie mówi: zatrzymanie wody-
      niekontrolowane, celuli. oraz osłabiony prawdopodobnie l;lub nieprawidłowy
      metabolizm.
      Ja od kilku miesięcy zaczłęłam ostro pilnować jedzenia, potem jeść coraz
      mniej...potem dieta. Efekt: zerowy.Jeszcze chwilke a powiem:tyje od powietrza.
      Stąd " przycisnęłam" Panią Gin żeby zmieniła piguły. Nie powiem, zrobiła to
      baaaardzo niechętnie. Dla niej przysrost masy ciała nie jest powodem do zamiany
      leku, jeśli tolerancja organizmu -poza tym jedym powodem jest ok. Tylko 10
      kg....
      Lekka przesada? czy lekkasmile)))
      Pozdrawiam, prosze o komentarz.
      Alicja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka