Gość: mysza25 IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 22:11 czy mdłości mogą być też wieczorne, czy pojawiają się tylko rano? W ile dni po zapłodnieniu występują już objawy ciąży i jakie?Czy wczesna ciąża może przebiegać bez objawowo???Dzięks! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: mdłości 23.06.04, 22:25 wystarczy w wyszukiwarce wrzucić słowo +"objawy ciąży" -pomoc- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza25 Re: mdłości IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.04, 23:08 Wiesz co?Gdyby wszyscy radzili mi jak TY, to niepotrzebne było by to forum. Przecież wszystko można znależć w GOOGLE...Jesteś żałosna...Sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: mdłości 23.06.04, 23:38 bo można znależć wszystko tylko trochę trzeba wysiłku żałosny to ten kto nie umie z internetu korzystać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: mdłości IP: *.proxy.aol.com 23.06.04, 23:49 Pare razy obilo mi sie o uszy Poranne mdlosci,ale kazdy organizm jest inny.Moja kolezanke meczyly wlasnie poranne mdlosci,inne niemaja wcale takich dolegliwosci to moze i w dzien moga sie pojawic mdlosci.Najlepiej wejdz na forum ciaza tam ci dziewczyny powiedza jak to bylo u nich.Ja w ciazy niebylam to tylko tyle co moge ci pomoc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith76 Re: mdłości IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.06.04, 09:19 każda kobieta reaguje indywidualnie - jedne mają rano, inne cały dzień, kolejne wogóle, ale większość po prostu czymś sie zatruła i w ciąży nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lein5 Re: mdłości 24.06.04, 12:29 U mnie pierwsze objawy ciąży pojawiły się po 3 tygodniach od zapłodnienia.Były to oczywiście mdłości.Jednego dnia odczuwałam je tylko rano, drugiego po południu,a jeszcze innego wieczorem.Czasami zdarzało się,że miałam je przez cały dzień z małymi przerwami.Więc jak widzisz różnie to bywa. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: mdłości 24.06.04, 13:40 Myszo, jeśli uzyskanie odpowiedzi na to pytanie jest Ci potrzebne do tego, żeby stwierdzić lub wykluczyć ciążę, to żadna odpowiedź nie będzie rozwiązaniem Twojego problemu. Jak zauważyłaś, to kwestia osobnicza. Zrób po prostu test... A Urbanchaos ma rację - odpowiedź najszybciej uzyskasz przekopując archiwum, bo nigdy nie wiesz, ile będziesz musiała czekać na jakąkolwiek odpowiedź zakładając nowy wątek na jakikolwiek temat. Nie rozumiem agresji w głosie... Jeśli jesteś w ciąży, wyluzuj, nadmierna nerwowość mamy dzkodzi dziecku... A jesli nie wiesz, czy jesteś, a nie chcesz być, to jestem do pewnego stopnia w stanie zrozumieć Twoją nerwowość, co jednakże agresji słownej na forum nie usprawiedliwia x 4 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza25 Re: mdłości IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 00:15 Rzeczywiście very_martini, zachowałam się nerwowo. Przepraszam! Szczególnie Ciebie Urbanchaos... Odpowiedz Link Zgłoś