Dodaj do ulubionych

lactovaginal- głupi problem

IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 00:19
Po aplikacji lactovaginalu rozpuszczona kapsułka pozostaje we mnie bardzo
długo, ostatnia utkwiła tam na trzy tygodnie. Mimo że w międzyczasie miałam
okres kapsułka nie wydostała się na zewnątrz. Troche się niepokoję że
doprowadzi to do jakiegoś zapalenia, może przestać stosować?
Obserwuj wątek
    • mijaczek Re: lactovaginal- głupi problem 27.06.04, 00:48
      Jak to została? Ptrzecież to się powinno rozpuścić od razu! Zapytaj lekarza,
      nie wierzę, żeby to było normalne...
      Mia
      • Gość: vyoor Re: lactovaginal- głupi problem IP: *.visp.energis.pl 27.06.04, 00:50
        może masz stary lactovaginal w szklanej buteleczce.
        ona się nie rozpusci
        • Gość: starlette Re: lactovaginal- głupi problem IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 09:42
          Mam lactovaginal w kapsułkach umieszczonych w szklanej buteleczce, chyba
          raczej nie jest stary bo kupiłam go jakieś dwa miesiące temu. Z poprzednim
          opakowaniem działo się to samo. Jest tak jak pisałam, po kilku dniach do
          tygodnia z pochwy wypada coś w rodzaju rozdeptanej gumy do żucia,sorry za
          porównanie. Ale wiem że te trzy tygodnie to przesada, w koncu to ciało obce ? uncertain
          • Gość: ????????? Re: lactovaginal- głupi problem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 10:12
            dziwne...dawno nie stosowałam, ale u mnie rozpuszczxało się błyskawicznie.Po
            innych lekach były jakieś resztki, ale nie po tym.
          • Gość: m Re: lactovaginal- głupi problem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 10:55
            a trzymałaś go w lodówce?
            • Gość: starlette Re: lactovaginal- głupi problem IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 16:02
              ostatnio nie,bo wyjeżdzałam. Myślisz że to może być przyczyną? Nie pomyślałam o
              tym.
    • Gość: kinia Re: lactovaginal- głupi problem IP: *.rzeszow.mm.pl 27.06.04, 16:02
      A napewno kapsulka ma wyjsc na zewnatrz bo ja go stosuje juz od 3 dni i
      kapsulka mi nie wychodzila....?
      • Gość: starlette Re: lactovaginal- głupi problem IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 16:04
        powinna się rozpuścic, w tym sęk.
        • Gość: aga Re: lactovaginal- głupi problem IP: *.rzeszow.mm.pl 28.06.04, 00:27
          to jak to w koncu jest z tym lactovaginal bo sie zaczelam zastanawiac, poniewaz
          jakis rok temu gdy go uzywalam to resztki kapsulki jak i proszek wychodzily na
          zewnatrz, teraz natomiast uzywam go od 3 dni i nic mi nie wychodzi na zewnatrz
          • cynamon_wanilia Re: lactovaginal- głupi problem 28.06.04, 10:16
            Wybaczcie ze zmieniam watek - ale czy poza problemami z uzyciem (jak czytam)
            polecacie lactovaginal? Z tego co wiem jest bez recepty - polecal wam go
            ginekolog, czy same sie zdecydowalyscie?

pozdrawiam smile
            • Gość: Ola Re: lactovaginal- głupi problem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 12:22
              Lactovaginal jest dobry do zakwaszania środowiska pochwy. Stosuje się go
              głównie po leczeniu bakterii lub grzybic, żeby zapobiec nawrotom. Należy go
              przechowywać w lodówce, kapsułki powinny się rozpuścić w pochwie.
              A może to nie lactovaginal Ci wypływa tylko złuszcza się naskórek?
    • hippophae Re: lactovaginal- głupi problem 28.06.04, 15:18
      Trochę dziwne to co piszesz, u mnie zawsze po kilku godzinach zaczyna wyciekać
      rzadka przezroczysta substancja i czasem jakby białe grudki - resztki kapsułki.
      Nawet na początku się dziwiłam skad tyle płynu ale widocznie tak już jest. Coś
      mi się zdaje, że do niedawna lactovaginal był w trochę innej postaci niż teraz
      ja się nie załapałam, ale może jeszcze gdzieś sprzedają...

H.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka