27.08.12, 08:02
Hejwink
Mam takie pytanie do Was może miałyście podobne objawy. Nigdy wcześniej nie byłam w ciąży, a wraz z moim chłopakiem zdecydowaliśmy się na dzieckosmile Gdy robiłam 2 razy badania prolaktyny zawsze miałam ją zawyżoną, więc mój lekarz przepisał mi bromergon. Po tym leku (miesiąc poźniej) zauważyłam ,że pierwszy raz od jakiś 2 lat mam śluz płodny. W owulacje kochałam się z moim chłopakiem. Teraz minęły 2 tygodnie i czekam czy dostanę miesiączką, którą powinnam dostać za 5 dni. Jednak zastanawiam się czy to są objawy ciąży czy po prostu sobie wkręcam:wzdęcia, mocne bóle kręgosłupa, kości, podbrzusza(już jakiś czas to trwa), zawroty głowy i senność. Najdziwniejsze jest to ,że od 2 tygodniu non stop myślę o dzieciach i zaczęłam bardzo się nimi interesować(wręcz mam obsesje). W głębi duszy czuje , że w moim organiźmie się coś dzieje , ale dużo razy tak myślałam , że jestem w ciąży a to ciąża nie była tylko wtedy zawsze nie chciałam dziecka a teraz jest całkiem inaczej.
Obserwuj wątek
    • florka72 Re: Ciąża 27.08.12, 08:19

polecam wątek, ostatni. ale codziennie prawie są takie:
      forum.gazeta.pl/forum/w,585,138449018,,czy_to_ciaza.html?v=2
      w skrócie - idź na betę.
      z ekranu się nie da wróżyć.
    • madziulka1982 Re: Ciąża 27.08.12, 08:57
      po bromergonie tez mialam zaworty glowy a do tego mdlości i rozne inne atrakcje - skutki uboczne sa na ulotce leku
      • gajmal Re: Ciąża 27.08.12, 09:02
        Zrób test ciążowy, albo najlepiej badanie krwi - tzw. betę HCG. Jest to ważne, bo jeśli jesteś w ciąży to musisz odstawić Bromergon.
        Powodzenia
    • doral2 Re: Ciąża 27.08.12, 21:00
      natala1333 napisał(a):

".. Najdziwniejsze jest to ,że od 2 tygodniu non stop myślę o dzieciach i zaczęłam bardzo się nimi interesować(wręcz mam obsesje)..."

tak, to 100% objaw ciąży.
      gratulacje uncertain
      • florka72 Re: Ciąża 28.08.12, 16:15

zgadzam się z doral. nie zauważyłam wcześniej tego objawu. to na bank ciąża.
        możesz zacząć myśleć o wyprawce.
    • kotkowa Re: Ciąża 28.08.12, 15:18
      Na tym etapie nie ma jeszcze objawów ciąży - to są zwykłe objawy fazy lutealnej. Ja się staram o drugie dziecko od 11 cykli i wierz mi, że miałam już wszystkie objawy ciążowe, a ciąży nie ma. Ale życzę Ci oczywiście, żeby była smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka