Gość: kasia IP: *.softpro2.pl 12.07.04, 20:46 na dloniach kiedy tylko jest lato pojawiaja mi sie plamy takie jak piegi starsi ludzie takie maja tylko ja mam mniejsze czy to jest mozliwe ze to od tabletek antykoncepcyjnych ?? teraz juz nie biore ale bralam wczesniej pozdrawiam i czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heather_morris Re: plamy na rekach od tabletek?? 12.07.04, 21:41 Mozliwe, ze to od pigulek. Takie przebarwienia moga sie robic pod wplywem slonca, nawet w ulotce o tym pisze. Zazwyczaj robia sie na twarzy, ale moze u ciebie rece sa bardziej wrazliwe Po prostu jak sie bierze pigulki nalezy unikac slonca i uzywac filtry z wysokim faktorem... Po odstawieniu takie plamy juz raczej nie powinny sie robic. Ale czasami moze sie zdarzyc, ze organizm sie bardziej "uwrazliwil"... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
osamotniony Re: plamy na rekach od tabletek?? 11.12.04, 12:27 No ja nie biore takich pigulek - jestem facetem, mimo tego powstaja przebarwienia, da sie jakos jest zniwelowac? prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: plamy na rekach od tabletek?? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 13.12.04, 10:15 na dzień zawsze! krem z filtrem nie niższym od spf30 (po każdym myciu rąk trzeba sie dosmatować filtrem) a na noc krem wybielający. sytuacja powinna sie poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś