Dodaj do ulubionych

Brązowy śluz

15.03.13, 18:05
Hej
Jestem ogólnie po miesiączce kolejna miesiączka wypada mi między 2-5 kwietnia , nie biorę żadnych proszków antykoncepcyjnych , współżyję z chłopakiem . Dziś zauważyłam na majteczkach brązowy śluz , lecz po godzinie to tego śluzu jakby nie było ale ten efekt brązowego został i mam całe majteczki w tych okolicach własnie brązowe . ( nawet nie wiem jak to dokładnie opisać bo pierwszy raz z czymś takim mam do czynienia ) . Może niech ktoś mi napisze jakieś powody albo coś . No nie wiem .. wg jak to zauważyłam to się wystraszyłam .
Najbardziej mi chodzi o to , żeby ktoś mi konkretnie wytłumaczył czemu cos takiego się pojawiło , bo z tego co czytałam to kazdy był przed miesiączka jak mu się ten " śluz brązowy " pokazał , a ja w tym miesiącu już jestem po a mam regularne miesiączki .

Przepraszam wg , ze tak bez ładu i składu ale naprawdę nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć .
Obserwuj wątek
    • Gość: mjm Re: Brązowy śluz IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 22:47
      nic ci nie jest, wyluzuj dziewczyno
    • lidek0 Re: Brązowy śluz 16.03.13, 15:40
      Polecam używanie wkładek, poza tym może warto odwiedzić lekarza, to może być niedomoga lutealna /za niski progesteron/. Jeśli to to to niegroźnie.
    • 42andzia Re: Brązowy śluz 16.03.13, 16:13
      Czasem z powodu choroby , barnia jakiś tabletek ak się dzieje, ja też tak miałam i pzreszło samo i było potem ok.
    • Gość: zygzakowka~~ Re: Brązowy śluz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 22:02
      twoj brazowy sluz moze takze oznaczac poczatek infekcji pochwy, na wszelki wypadek radzilabym ci brac probiotyki, np. provag ktory dostarcza zywych szczepow bakterii lactobacillus, ktore chronia przed rozwojem infekcji, gdybys miala jeszcze dalsze, intensywne objawy infekcji, t.j. swedzenie, uplawy itp.to do ginekologa!
    • Gość: emka "majteczki" ? co to za masakra ? IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 18.03.13, 13:24
      jw.
      • Gość: ona Re: "majteczki" ? co to za masakra ? IP: *.free.aero2.net.pl 22.03.13, 16:15
        a ja uważam, że są to plamienia okołoowulacyjne, występują w połowie cyklu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka