Dodaj do ulubionych

od wczoraj biorę albothyl

IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 22:31
mam go brać co drugi dzień, po zaaplikowaniu pierwszej tabletki nie odczuwam żadnego szczypania pieczenia swędzenia, czytałam o złuszczaniu się naskórka po tych tabletkach kiedy mogę się spodziewać że zacznie ze mnie coś wypływać bo jak do tej pory nie zauważyłam nawet wypływania tego leku, czy to normalne
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: od wczoraj biorę albothyl 22.03.13, 21:18
      normalne.
      albothyl nie ma siły rażenia bomby atomowej.

za tydzień zacznie się złuszczać, nie ma obaw.
    • anka_z_lasu Re: od wczoraj biorę albothyl 22.03.13, 21:46
      U mnie to była ilość nabłonka rozmiaru chusteczki higienicznej, takiej zamoczonej i zgniecionej wink więc nie przestrasz się, jeśli będzie tego trochę. Ale wyszło hurtowo, raz a dobrze.
      • Gość: Kieliszka Re: od wczoraj biorę albothyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 23:04
        No No u mnie tak samo - nie bylo tak, ze strzepki co chwila tylko po kilku dniach taka hustka. Autorce polecam zakup probiotyku gin, bo moze byc potem ciezko z dobra flora. To zalezy od organizmu jak sie szybko regeneruje ale ogolnie flora potrafi dopiero sie odnowic w przeciagu 48-72h wiec 2-3 dni jest. Ja lykalam wczesniej nawet, ale nie wiem czy sie powinno skoro i tak sie wszystko zluszcza a nawet w ulotce Lacibios jest napisane, zeby nie brac jesli sie iryguje pochwe a to prawie na to samo wychodzi nie?
        • Gość: ola Re: od wczoraj biorę albothyl IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.13, 15:57
          dziś rano jak się obudziłam to miałam mokrą piżamę jakbym się zsiusiała po tej globułce, następnym razem założę podpaskę
          • Gość: gosc Re: od wczoraj biorę albothyl IP: *.static.chello.pl 22.07.13, 15:56
            Wylatują mi kawałki białego papieru. Nie wiem czy już mi wszystko wyleciało. Czy jak będę współżyć, to na penisie partnera może się pojawić ten biały papierek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka