Dodaj do ulubionych

Controloc 40 a mdłości

IP: *.play-internet.pl 17.04.13, 12:17
Czy ktoś miał taki efekt uboczny tego leku? Biorę od piątku ale od dwóch dni mam ciągle mdłości. Porażka. Biorę dużą dawkę bo dwa razy dziennie i to 40. Pani dr nie jest przekonana a ja nie widzę innej przyczyny
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Controloc 40 a mdłości IP: *.widzew.net 17.04.13, 13:23
      ja miałam mdłości, wzdęcia i ogólnie bardzo złe samopoczucie po tym leku
    • enoive Re: Controloc 40 a mdłości 17.04.13, 23:08
      Wedlug ulotki tabletki te zazywa sie 1 na 24 godziny, nie wiem czy lekarka postapila slusznie przepisujac Ci 2 x na 24 godziny. Mozliwe skutki uboczne: Możliwe skutki uboczne: Niezbyt często: bóle i zawroty głowy, zaburzenia żołądkowo-jelitowe (biegunka, nudności, wymioty, wzdęcia, zaparcia, suchość w jamie ustnej), wysypka, rumień, świąd skóry, osłabienie, zmęczenie i złe samopoczucie, zaburzenia funkcji wątroby, zaburzenia snu. Rzadko: zaburzenia widzenia, niewyraźne widzenie, bóle stawów i/lub mięśni, zwiększone stężenie lipidów. Występowanie po zastosowaniu preparatu takich działań niepożądanych jak np. zawroty głowy i zaburzenia widzenia, może stwarzać niebezpieczeństwo związane z prowadzeniem pojazdów oraz obsługą maszyn
      • Gość: Ka Re: Controloc 40 a mdłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 07:39
        Ja po stosowaniu controlocu juz po krotkim czasie odczulam na sobie efekty uboczne czyli przede wszystkim bol glowy- szczegolnie w potylicy jak rowniez bole w stawach
    • Gość: Pet Re: Controloc 40 a mdłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 17:02
      Masz zdecydowanie za dużą dawke. Ja sam miewam mdłości już po20 zależy co zjem czy tłuste czy nie. A dwa razy 40 todawka masakryczna. Dziwię się lekarce oj oj!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka