Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

07.05.13, 23:35
Witajcie,
Piszę tu na forum bo sama już kompletnie nie wiem co mam dalej robić..... Strasznie wypadają mi włosy, przetłuszczają się a do tego nie mogę zgubić ok 15 kg mimo duzej aktywnosci fizycznej i diety, dodatkowo nie mam żadnej ochoty na seks, moje libido jest nawet nie zerowe ale ponizej zera... Żadnej potrzeby. Nie wiem co się ze mna dzieje, bylam u gina kazała mi zrobić badanie na poziom testosteronu i DHEA-SO4, niestety badania drogie a mimo iż byłam na wizycie państwowej skierowania nie dostałam. Kiedy robiłam badania w listopadzie poziom DHEA-SO4 413,50 <95,80 - 511,70>
dodatkowo we wlasnym zakresie zrobiłam badania na hormony tarczycy
TSH 1,93 <0,350 - 4,940>
FT3 3,94 <1,71 - 3,71>
FT4 1,02 <0,70 - 1,48>
anty-TPO 7,80 <5,61>
anty-TG 1,68 <4,11>
lekarz stwierdzil ze nie ma obaw, ale ja już mam dość, męczy mnie fakt że nie mam żadnych potrzeb seksualnych, że wlosy mi się przetłuszczają mimo starannej pielęgnacji no i ta waga która jak zaklęta nawet nie drgnie do dołu, jedynie nie rośnie chyba dlatego ze tak sie pilnuje i cwicze. Nigdy nie miałam takich problemów z waga, przy takiej aktywnosci jak mam teraz już dawno byłabym sucha jak szczypiorek a tu tymczasem kuleczka uncertain
Proszę Was pomóżcie co mam zrobić, do jakiego lekarza najpierw się udać, jakie badania? Wiem ze nie moge ich lekarzowi sugerowac ale jak argumentowac aby dal mi skierowanie na panstwowe badania bo dla mnie to niestety duży koszt i niestety przede wszystkim dlatego do tej pory nie zrobilam poziomu testosteronu i nie jest to oszczedzanie na wlasnym zdrowiu tylko zwyczajny brak tych pieniedzy....
Nie wiem juz sama co dalej to dla mnie naprawde ciezka sytuacja...
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka