Dodaj do ulubionych

Krew w kale

05.11.13, 14:12
Zdarzylo mi sie dzis po raz pierwszy w zyciu ale musze przyznac, ze bardzo sie wystraszylam. Cos jezdzilo mi po kelitach, po czym mialam wrazenie, ze mnie przeczysci, poszlam sie zalatwic i wlasnie...krew w kale w dosc sporej ilosci. Dodam, ze od 3 tygodni biore witaminy, ktore maja tez wlasciwosci oczyszczajace organizm, w zoladku rewolucja, potrafie chodzic 3,4 rzy dziennie do toalety. Czy mozliwa jest taka reakcja na te witaminy? Niby sa bardzo naturalne, bez zadnej chemii ale dziwi mnie czemuich nie ma na rynku farmaceytycznym (witaminy to Isotonix, rozporwadzane przez Market America), podpowiedzcie co, oczywiscie witaminy od dzis odstawiam, jak bedzie sie powtarzac, udam sie do lekarza
Obserwuj wątek
    • zatroskana07 Re: Krew w kale 05.11.13, 17:01
      hemoroidy na skutek czestego wyprozniania. Norma
    • kasiak37 Re: Krew w kale 05.11.13, 19:15
      a gdzie je kupilas?
      • marcysiaw1 Re: Krew w kale 05.11.13, 20:22
        kupilam je przez internet z polecenia kolezanki, ktora pracuje z ta firma, pokazywalam je pediatrze mojej coreczki bo akurat dzis tam bylam, lekarce nie podoba sie to, ze nie sa zatwoerdzone przez stowarzyszenie lekarzy, w skladzie nie ma nic chemicznego ale jak twoerdzi ta lekkarz, naturalne rzeczy tez moga szkodzic
        • kasiak37 Re: Krew w kale 05.11.13, 21:26
          jak mozna przyjmowac leki kupione przez internet w dodatku nie dopuszczone do sprzedazy w PL? Jednak glupota ludzka nie zna granic.
          Co nie zmienia faktu, ze gdyby nawet dopuszczone byly, to w zyciu nie kupilabym suplementow czy lekow z niewiadomego zrodla.
          • marcysiaw1 Re: Krew w kale 05.11.13, 23:28
            chyba sie zapedzilas troche, po pierwsze glupia nie jestem, co najwyzej naiwna bo uwierzylam w cos, co mi podepchnieto a po drugie nie mieszkam w Pl
            • ewusia13 Re: Krew w kale 06.11.13, 09:02
              bierzesz leki po których masz częste wypróżnienia, jelita są podrażnione i dlatego krwawią
              jeśli to żywa, świeża, czerwona krew i nie będzie się powtarzać to nie ma powodu do paniki.
              jeśli się powtórzy koniecznie do lekarza
            • kasiak37 Re: Krew w kale 06.11.13, 13:03
              mam inne zdanie,naiwnosc czy mieszkanie gdzie indziej niz w PL nie graja roli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka