Dodaj do ulubionych

infekcja??

14.08.04, 10:47
nabawilam sie chyba jakiejs infekcjisad wargi sromowe sa zaczerwienione i
swedzauncertain co to moze byc? helpsad
Obserwuj wątek
    • Gość: Natalia Re: infekcja?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:57
      Hej!! Mam taka sama dolegliwosc od 2 dni! Mi sie wydaje, ze moze to byc
      zwiazane z tym, ze zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne, ale okropnie piecze,
      swedzi i boli!!!
      • Gość: dziewcze Re: infekcja?? IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 14:18
        też tak miałam ... swędziało strasznie ... bolało , zaczerwienienie no i obrzęk
        się pojawił ... dziewczyny tu poradziły mi clotrimazolum krem na smarowanie
        (świetny) i kilka innych lekarstw ... ale bez ginekologa się nie obejdzie ...
        bo choć po tych lekach mi przeszło to i tak wróciło po 2 dniach i wtedy dopiero
        udałam się do pani doktor ... dostałam antybiotyk w tabletkach dopochwowych i
        się kuruje ... poza tym lekarka powiedziała że jakbym się chciała leczyć na
        własną rękę to i tak to nic nie da bo jak potem nawróci zapalenie to z tym
        bawić się bedziemy dłużej ... więc nie ma na co czekać tylko biec do
        przychodni !!!

PS ... poszukajcie mojego wątku na ten temat (lactacyd ....)
    • very_martini Re: infekcja?? 14.08.04, 15:56
      Niespecjalnie rozumiem, co masz na myśli pisząć "co to może być"? Sama sobie
      odpowiedziałaś - jakaś infekcjasmile, a jeśli chodzi Ci o nazwę bakterii - nie
      można tego stwierdzić bez posiewu. W przeciwieństwie do tego, co napisano
      wyżej, powiem tak - wyleczenie (do końca!) infekcji bez udziału antybiotyków
      stwarza większe szanse, że ta infekcja nie nawróci, niż leczenie antybiotykami.
      Z antybiotykami jakoś tak jest, że leczenie nimi infekcji jest bardzo często
      wędrówką w ślepy zaułek. Na dobry początek poproś lekarza o polseptol - to
      takie dopochwowe gałki z jodyny, wbrew temu, co niektórzy lekarze chcieliby o
      nich sądzić, dobrze zwalczają bakterie i czasem też grzyby, i są tanie (może
      właśnie w tym tkwi niechęć do nich).
      I nie daj sobie przepisać jakiegokolwiek antybiotyku bez posiewu, bo to jak
      rzucanie kulką naftaliny w mola

16%VOL
      22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia
    • very_martini aha 14.08.04, 15:58
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=14154834&v=2&s=0
      może to się przyda. Twórczyni wątku jest genialnasmile

16%VOL
      22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka