Dodaj do ulubionych

antykoncepcja czy depilacja

IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.14, 10:10
co wybrać, na laser mnie nie stać
Obserwuj wątek
    • Gość: emka Re: antykoncepcja czy depilacja IP: 78.101.251.* 23.01.14, 14:04
      A co ma piernik do wiatraka bo nie bardzo kumam ?
      • czarna.kotka.psotka Re: antykoncepcja czy depilacja 23.01.14, 14:38
        Być może autorka wątku ma hirsutyzm - czyli nadmierne owłosienie typu męskiego, co czasem leczy się środkami antykoncepcyjnymi.
        Mimo wszystko - wybrałabym depilację, jeżeli jedynym kłopotem są względy estetyczne. Niewątpliwie ważne, ale antykoncepcja może mieć wiele skutków ubocznych.
        • Gość: monika Re: antykoncepcja czy depilacja IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.14, 17:13
          mam nadmierne owłosienie tzn wąsik trochę włosów na szyi brzuchu nogach rękach, a słyszałam że branie proszków antykoncepcyjnych usunie mój problem, włosy przestaną rosnąć a te co są też znikną, robiłam kiedyś hormony testosteron wyszedł podwyższony minimalnie więc lekarz stwierdził że nie widzi problemu i jedynie może mi przepisać środki antykoncepcyjne, a skoro radzę sobie depilując je więc nie ma sensu, moja znajoma stosuje antykoncepcje i jest gładziutka, ale chroni się przed ciąża
          • lidek0 Re: antykoncepcja czy depilacja 29.01.14, 20:45
            Antyki to nie pastylki na gardło, odnoszę wrażenie, że bardzo niewiele o nich wiesz, o skutkach ubocznych nie wspominając. Dla mnie nieznacznie podwyższony testosteron to za mało jak na sugerowanie antyków. Depilacja woskiem daje trwałe efekty.
    • Gość: emka Buahahahaaaaa.....harmonella......... IP: 89.211.209.* 30.01.14, 19:12
      Skład sobie przeczytaj i wyciągnij wnioski.
      Jedna wielka ściema żeby wyciągnąć kasę od ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka