Gość: Kamila IP: *.crowley.pl 19.08.04, 16:56 Od niedawna zaczelam stosowac tampony i zauwazylam ze skrocil mi sie okres. Czy to normalne? Z gory wielkie dzieki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narysuj.mi.baranka Re: Tampony!!! 19.08.04, 17:20 Ja tez to u siebie zauwazylam i natychmiast zrezygnowalam z tamponow. Mysle, ze nie powinny zastepowac podpasek w ciagu calego okresu a tylko w okreslonych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Tampony!!! IP: *.crowley.pl 19.08.04, 17:25 Ja rowniez nie stosuje ich non stop tylko w awaryjnych sytuacjach, ale mimio to moj okres (jesli w ciagu niego uzywam tamponow) jest krotszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Tampony!!! 19.08.04, 18:30 Od trzydziestu lat stosuję tampony, a cykl ciągle mam 28 dniowy. Jak w zegarku Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: Tampony!!! 19.08.04, 18:37 Chyba chodziło o czas krwawienia a nie długość cyklu... W każdym bądź razie u mnie z tamponami czy bez nie ma różnicy, tyle tylko że przy tamponach okres jest o wiele mniej uciążliwy i prawie się go nie zauważa. H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Tampony!!! IP: *.crowley.pl 20.08.04, 10:12 Chodzi mi o dlugosc krawienia. Bez uzywania tamponow okres trwa 6 dni a gdy uzywam 4 lub 5 dni Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Tampony!!! 20.08.04, 11:47 mi przy używaniu tampnów krwawienie potrafiło się zatrzymać na kilka - kilkanaście godzin (rekord 24h). sama nie wiem, czy to dobrze. używam ich tylko 1 i 2 dnia okresu. Odpowiedz Link Zgłoś