Dodaj do ulubionych

podrażnienia warg sromowych

20.04.14, 20:23
Jak w temacie,ginekolog nie może znaleźć przyczyny....męczę się kilku lat, posiewy wychodzą negatywnie,wypróbowane wszystkie możliwe maści, globulki....wykluczone grzybice,drożdżaki sad podmywam sie samą wodą ewentualnie mydłem w płynie biały jeleń....mam okresy znośne i takie zaostrzenia że jest problem z oddawaniem moczu,,,zresztą często w okresach zaostrzenia dostaję też zap.pęcherza..ciągle mnie szczypie...piecze...mąż też ma zrobione posiewy spod napletka i nasienia i nic.....
Obserwuj wątek
    • janis1235 Re: podrażnienia warg sromowych 20.04.14, 20:59
      A robiłaś posiew moczu, gdy masz zapalenie pęcherza? Może wtedy wyjdą jakieś bakterie.

Czytałam, że na tego typu podrażnienia sprawdza się maść alantan i wit B2 w tabletkach.
      • monika7123 Re: podrażnienia warg sromowych 20.04.14, 21:20
        robiłam wiele razy posiew moczu, przy ciężkim zapaleniu pęcherza nieraz wychodziły mi e.coli....alantal ratuje mnie gdy już bardzo źle smile) a o wit.b 2 nie słyszałam smile hmmm spróbujęsmile
        • Gość: zuza Re: podrażnienia warg sromowych IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.14, 19:29
          No, a kiedy już te bakterie e-coli wychodziły to co brałaś?
          Pewnie nic... i się dziwisz.
          A teraz to już lepiej od razu zacznij od zbadania nerek - dokładne i DOBRE usg, crp i ogólny mocz. Oraz weź się za wyleczenie bakterii - raz a dobrze.
          • Gość: monika7123 Re: podrażnienia warg sromowych IP: *.citylan.com.pl 22.04.14, 20:32
            oczywiście że z wynikiem posiewu szłam do lekarza! do urologa, miałam zapisywane tony leków urologicznych .....jak bym mogłą funkcjonować ze wzrostem obfitym e coli w moczu, gorączką.....przecież piszę że zmagam się z tym od lat ...i to zawsze najpierw zaczyna sie od podrażnień,i pisałam też że posiewy z pochwy zawsze wychodzą mi jałowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka