Dodaj do ulubionych

gdzie można kupić tester owulacyjny Persona?

IP: 195.136.33.* 31.08.04, 18:29
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: gdzie można kupić tester owulacyjny Persona? IP: 62.29.138.* 31.08.04, 18:39
      w aptece
      • Gość: ofelia Re: gdzie można kupić tester owulacyjny Persona? IP: 195.136.33.* 31.08.04, 18:40
        w krakowie nie ma już w 6 sptekach w centrum!
    • gogi25 Re: gdzie można kupić tester owulacyjny Persona? 31.08.04, 19:13
      ja też chciałam skorzystać z testów owulacyjnych dostępnych w aptekach ale są
      cholernie drogie. Weszłam więc na Allegro i w wyszukiwarce wpisałam testy
      owulacyjne. Znalazłam i kupiłam o wiele tańsze niż w aptece. nie pamiętam
      jakiej firmy ale osoba która się tym zajmuje przy zakupie np 5 przysyła jeszcze
      test ciążowy gratis oraz różne ciekawe informacje na temat chociażby planowania
      płci. Nie wiem ile jest w tym prawdy. Test owulacyjny kosztuje około 7 zł. ja
      kupiłam 5 czyli zapłaciłam 35zł. Bardzo mi pomogły. Wykorzystałam trzy do
      określenia owulacji(a był to maj 2004) i teraz jestem w 18 tygodniu ciąży. Nie
      wiem na ile pomogły informacje o płci. Będę mieć dziewczynkę tak jak chciał mąż.
      • honeybeam gogi 31.08.04, 19:18
        Napisz coś więcej. Jak test się nazywa, kto go produkuje i jak wygląda
        sprawdzanie (mocz, krew???, w którym dc). I o tym planowaniu płci tez napisz
        koniecznie.
        • gogi25 Re: gogi 31.08.04, 19:28
          ja znalazłam to na allegro. Weszłam teraz i sprawdziłam czy są. I SĄ! Sa to
          testy amerykańskie i nawet teraz jest promocja i są tańsze niżja kupowałam.
          Wejdź na www.allegro.pl i w szukaj wpisz testy owulacyjne. Ja kupowałam u pani
          Ewy Analityk to jest pierwsza aukcja jak na nią wejdziesz.teraz kosztują 29,99
          za 5 sztuk. Testy stosuje się poprzez próbkę moczu. Już teraz za bardzo nie
          pamiętam o planowaniu płci ale ta pani przysyła dokładną instrukcję. Chodzi
          oczas kochania się i o dogodne pozycje aby mieć chłopca albo dziewczynkę.
          zajrzyj na Allegro. Ja teraz tam byłam tam jest adres mailowy do tej pani. Ona
          udzieli Ci szczegółowych porad. jak nie znajdziesz to daj znać napiszę Ci do
          niej jej adres mailowy. Powodzenia
    • Gość: justy Re: gdzie można kupić tester owulacyjny Persona? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 01.09.04, 10:03
      w aptece. na zamówienie w wiekzosci przypadków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka