Dodaj do ulubionych

kuracja cytrynowa przy pigułkach?

13.09.04, 21:38
Wiecie może czy spożywanie sporej ilości cytryn może mieć jakiś wpływ na
piguły? coś mi świta, że nie powinno się jeść za dużo cytrusów, ale to chyba
nie chodziło o osłabienie działania... jak to jest?
Mam konretnie na myśli tę kurację:
1 dzień - 1 cytryna 2 dzień - 2... i tak do siedmiu
Bardzo mi zależy na odpowiedzi.
H.
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: kuracja cytrynowa przy pigułkach? IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.04, 22:48
      siedem cytryn w jednym dniu?! o rany! a na co taka kuracja jest dobra? niestety
      nie wiem, jak sie cytrusy maja do pigul, ale zaciekawil mnie Twoj watek...
      • moniak7 Re: kuracja cytrynowa przy pigułkach? 16.09.04, 17:32
        Nie wiem jak z pigulkami, ale chyba musialabys je popic tym sokiem z cytryny,
        zeby mialo to wplyw, jezeli nie bierzesz razem i tabletka ma zcas sie wchlonac
        to moim zdaniem nie ma problemu. Swoja droga zaczelam taka kuracje-wycisniety
        sok z cytryny na czczo, codziennie o jedna cytryne wiecej. Po kilku dniach
        zaczal mnie bolec zoladek, czulam sie coraz gorzej, pozniej bolalo juz caly
        czas, odstawilam i dlugo wracalam do normy. Straszliwie rozregulowalam sobie
        nadkwasote. Obawiam sie, ze gdybym to kontynuowala to zle by sie to skonczylo,
        a wiec baaardzo odradzam, sa lepsze i madzrejsze kuracje odchudzajace. Pozdro
        MOnia
        • hippophae Re: kuracja cytrynowa przy pigułkach? 16.09.04, 18:00
          aa... sorry, zapomiałam o tym wątku. Niby to ma oczyszczać organizm...
          nie wiem czy to ma jakiś sens ale dzisiaj doszłam do siedmiu i na szczęście nic
          mnie nie boli póki co.
          H

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka