Dodaj do ulubionych

Minulet - Wasze wrażenia....

IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:40
Biorę te tabletki od dwóch lat, dośc dobrze je toleruję, choć mój apetyt
na seks zmniejszył się. I te deprechy (choć akurat jeśli chodzi o to -
wcześniej też miewałam gorsze dni).
Przed ich stosowaniem miałam problemy z cerą, byłam przy kości. Nie
schudłam, nie przytyłam. Cera lepsza, komfort psychiczny także.

Jakie są Wasze odczucia??? Minulet to dobry lek???
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Minulet - Wasze wrażenia.... 15.09.04, 14:45
      po odstawieniu minuletu mialam podwyzszona prolaktyne i pewnie bede teraz
      jechala na bromergonie do koncasad
      • Gość: Joasia Kobietki, dzięki za Wasze wypowiedzi. IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:41
        Od razu zrobiło mi sie lepiej na sercu.
        Pozdrawiam wszystkie stosujące i nie.
      • Gość: Joasia Kobietki - dziękuję za Wasze wypowiedzi!!!!! IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:43
        Od razu lżej na sercu. Zresztą, każda z nas inaczej reaguje na hormony.
        Pozdrawiam Wszystkie biorące środki i te, które odstawiły. Mam nadzieję, że ja
        niedługo także będę miała okazję. Za dwa latka... Dzidziuś. Oby.
      • Gość: Kreseczka Re: Minulet - Wasze wrażenia.... IP: 217.96.10.* 17.09.04, 14:02
        Mam do Ciebie prosbę o odpowiedz na moje ptyania, jesli chcesz.... Czy mialas
        jakies problemy/objawy, ze zbadalas hormony? Bralam minulet 2 lata. Obecnie mam
        b. skape miesiaczki, z dodatkiem sluzu. Na forum dowiedzialam sie, ze moze to
        byc kwestia niskiej prolaktyny... Czy u Ciebie bylo podobnie? Bardzo sie
        niepokoje, bo wkrotce wychodze za maz, chcemy miec dzieci... sad Po co ja bralam
        te prochy? sad
        • Gość: Joasia Kreseczka, ile masz lat??? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 16:28
          Tez niepokoje sie jak to bedzie.
          Mam 24 lata.
    • Gość: Joaska Re: Minulet - Wasze wrażenia.... IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:53
      Zaczynam sie bać.
    • Gość: Ania Re: Minulet - Wasze wrażenia.... IP: *.crowley.pl 15.09.04, 18:39
      Mam podobne odczucia, jak Joasia!
      Dobrze tolerowałam Minulet, a cera rzeczywiście była duuużo lepsza.
      Piszę "tolerowałam", bo odstawiłam. A to dlatego, że planowałam drugą ciążę.
      Po odstawieniu nie było żadnych problemów, a oczywiście obawiałam się jak to
      będzie po prawie trzech latach. Zauważyłam jedynie, że cera się pogorszyła,
      pojawiły się pryszczyki na plecach, ramionach. Ale poza tym OK.
      Odczekaliśmy kilka miesięcy i... udało się! Od razu! smile
      W marcu mam rodzić. smile
      Pozdrawiam!
    • ewelita Re: Minulet - Wasze wrażenia.... 15.09.04, 19:20
      Brałam minulet trzy lata (tabletki ogólnie 7) odstawiłam w grudniu, bo miałam
      problemy z watroba i jelitami. opsuła mi się cera - przetłuszcza sie, również
      włosy, jakieś syfki na buzi i plecach. Ale sa tez plusy - lepsze samopoczucie,
      nie jestem taka rozdrazniona i płaczliwa i wróciła ochota na seks, aż facet się
      dziwi. Nie wrócę juz chyba do tabletek, poza tym chciałabym mieć dziecko. Moja
      koleżanka tez odstawiła i czuje się jak nowonarodzona.
      Niestety, jeżeli chodzi o młode dziewczyny (np uczace się) lub kobiety które
      nie chcą mieć dzieci to jedyny skuteczny sposób na "spokojny sen"
    • mikams75 Re: Minulet - Wasze wrażenia.... 15.09.04, 20:48
      dla mnie munulet byl dobry, po odstawieniu wyskoczylo troche syfkow na twarzy
      ale sie tez unormowalo w pare miesiecy. W trakcie brania mialam lekki spadek
      libido, ale nie jakis drastyczny, raczej na poziomie niepigulkowych dni
      nieplodnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka