Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:05 Czy możecie mi poradzić jaki jest dobry ginekolog-endokrynolog, dermatolog i internista w Luxmed w Warszawie. Właśnie dostałam abonament firmowy i muszę się zapisać. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
17lipiec1976 Re: lekarze w LUXMED 19.09.04, 17:17 znam tylko lekarzy z filii na szernera internista: dr jankowska albo rotuska-żaba obie super! polecam dermatolog: dr polanowska ginekolog-endokrynolog: dr nieżurawski Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: lekarze w LUXMED 20.09.04, 08:08 A czy ktoś zna dr Markowskiego ginekologa z Racławickiej? Jedyny lekarz, który zawsze przyjmuje w soboty, a na tym mi zależy, bo muszę dojechać z pod Warszawy, a w tygodniu nie mam z kim zostawić małego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lekarze w LUXMED IP: 213.17.175.* 22.09.04, 12:11 Ja znam. Całą ciążę do niego przechodziłam. Miły, kulturalny starszy pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: lekarze w LUXMED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 17:58 Podbijam watek bo tez mnie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corina Re: lekarze w LUXMED IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:43 Osobiscie nie sprawdzilam, ale czytalam na tym forum pozytywne opinie o doktorze Markowskim oraz Krzywdzinskim z Raclawickiej. Sprawdzcie na liscie dobrych ginekologow, byli tam polecani. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: lekarze w LUXMED IP: 217.17.46.* 21.09.04, 14:50 Luxmed nie ma najlepszej sławy jeśli chodzi o lekarzy - z ginekologów polecam dr Królińskiego i dr Celińska, z internistów jako tako dr Przybycień, dermatologia - fatalna, stomatolog tylko dr Mirowski reszty unikać jak ognia Odpowiedz Link Zgłoś
ooleczka Re: lekarze w LUXMED 12.01.05, 21:05 Ja mam bdb doświadczenia z panią Przybycień (interinsta z Puławskiej); chodziłam też do dr. Krzywdzińskiego (ginekolog). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lekarze w LUXMED IP: 213.17.175.* 22.09.04, 12:12 No na temat Krzywdzinskiej słyszałam tylko złą opinię... Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: lekarze w LUXMED 12.01.05, 21:06 Dr Medard Lech (przyjmuje tylko w piątki) z Racławickiej, dr Monika Antepowicz z Chmielnej. Odpowiedz Link Zgłoś