Dodaj do ulubionych

problem ze stolcem

IP: *.29.164.14.threembb.co.uk 14.06.16, 10:17
Witam, od jakiegos czasu mam problem ze stolcem.Czesto jest luzny,poszarpany z kawalkami jedzenia.Czasami zdarzaja mi sie tez waskie stolce.Wyprozniam sie codziennie rano.Mieszkam za granica i tu jest marne podejscie lekarzy .Wszystko jest dla nich normalne..A ja sie bardzo martwie.Od jakiegos czasu jem wiecej warzyw ,owocow i wiecej pije,pije tez wode na czczo rano,jem platki itdd Za sugeracja lekarza odsunelam ocowce na jakis czas zeby zobaczyc czy cos sie zmieni i rzeczywiscie stolce byly uformowane i gladkie ale tylko przez dwa dni.Teraz wszystko jest jak wczesniej . Mialam robiona morfologie i badanie kalu na k u i wszystko wyszlo ok .BARDZO PROSZE O RADE bo strasznie sie martwie.dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: az Re: problem ze stolcem IP: 91.229.22.* 14.06.16, 19:41
      Czy to jedyne objawy, które masz? Bo ja mam od ok 2 miesięcy podobnie, tzn są dni, kiedy wszystko jest ok, ale bywają też takie momenty kiedy nagle, bez związku z jedzeniem, stresem itp., zaczynam mieć podobne problemy jak Ty, tylko że u mnie dochodzi jeszcze takie nieprzyjemne granie w brzuchu, burczenie i zupełny brak apetytu. Tak jakby wszystko mi się rozluźniało w jelitach i one zaczynają szaleć. Jeśli nie masz tych dolegliwości w nocy, nie chudniesz, nie masz krwi w stolcu ani innych niepokojących objawów, większość lekarzy powie Ci, że to zespół jelita drażliwego. Niestety z jelitami jest taki problem, że dokładnie można je zdiagnozować tylko kolonoskopią. Ja czekam właśnie na wizytę u gastrologa, we wrześniu dopiero. Generalnie jestem pod tym względem kompletnie rozregulowana i też mnie to martwi, bo bardzo źle wpływa na moje samopoczucie takie szaleństwo jelitowe.
    • beatkaa32 Re: problem ze stolcem 17.06.16, 21:34
      Te objawy mogą wskazywać na problemy z trawieniem-lub alergią/nietolerancją fruktozy(owoce).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka