Gość: smutna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:21 szukam takiego, poniewazn moj wspanialy ginekolog stwierdzil ze nie moze mi dac skierowania na badania hormonow szukam kogos w miare obeznanego z problemem hirsutyzmu, kto nie bedzie za wszystko ze mnie zdzieral. pomozcie, prosze z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: gin-endo w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:47 A na jakie sumy możesz sobie pozwolić? (samo badanie jednego hormonu to 25 zł, będzie ich więcej...) A poza tym - wątek podciągam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: gin-endo w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 15:53 jakie sumy..? to nie ja bede placic tylko moj ojciec, wiec jak najnizej wiem, ze bede musiala oznaczyc testosteron i nie wiem, czy cos jeszcze. chyba wszystko zalezy od wyniku badan tego hormonu, bo moze on wszystko wyjasni... znasz kogos sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: gin-endo w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:02 No właśnie. Sumy. Ja jestem ze 'stajni' dra Kostyka - to znakomity lekarz i na pewno by Ci szybko pomógł, ale zdaję sobie sprawę, że 90 zł jest stawką niemałą... Dobrze by więc było, gdyby ktoś się jeszcze odezwał i coś wymyślił. Ja pozdrawiam i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
ankar5 Re: gin-endo w krakowie 06.10.04, 21:50 Polecam dr Tomasza Milewicza, pracuje na Kopernika i w prywatnej przychodni na ul.Sadowej (przecznica od al.29-Listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: gin-endo w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 00:48 A ja go nie polecam. Byłam u niego ze skierowania od gina. Jest nieprzyjemny w kontaktach i mam dziwne wrażenie że ponieważ byłam państwowo to mnie olewal. Na szczęscie moje problemy się same rozwiązały, bo ja głupia byłam gotowa mu płacić. Odpowiedz Link Zgłoś