abryba Re: Dr Mariusz Zimmer 03.11.04, 11:26 A ja polecam dra Mariusza Zimmera tez przyjmuje na Dyrekcyjnej. Tyle, ze nie na każdą kieszeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cholymelan Re: Dr Mariusz Zimmer 03.11.04, 14:00 Tez polecam, choc do tanich nie nalezy. Prywatnie przyjmuje w Medexie. Po prostu ma klase i nie wciska ciemnoty,a to juz duzo. Ma duzo pacjentek i na pewno nie rozczula sie nad kazdym przypadkiem, ale ma wiedze i chyba mozna mu ufac. MI taki lekarz pasuje: dystans, bez spoufalania, chlodno ale milo, konkretnie, nie robi z siebie cudotwórcy ... po prostu gosc z klasą... Odpowiedz Link Zgłoś
nitca Re: Dr Mariusz Zimmer 06.05.06, 00:36 chodzilam do niego wiele lat, prowadzil tez moja ciaze. Fachowy, mily, delikatny, zawsze odpowiadal na pytania, nigdy nie odnioslam wrazenia ze za dlugo jestem w gabinecie -bylam zachwycona. Tylko tak sie teraz zastanawiam... dlaczego gdy bylam w ciazy nie zlecil badan sprawdzajacych prace tarczycy, chocby tylko TSH i dlaczego nigdy nie zrobil wymazu na bakterie... czyzby nie do konca fachowy? Odpowiedz Link Zgłoś
just802 Re: Dr Mariusz Zimmer 18.06.06, 15:04 dr. Zimmer- totalna katastrofa!!! odradzam! zanim trafiłam do niego byłam u dwóch innych lekarzy(zaznacze za o wiele tańszych-i jak sie przekonalam później o wiele bardziej kompetentnych), w angli przeszłam operacje usunięcia jajowodu, gdy trafilam do dr. zimmera z wypisem z angielskiego szpitala, spojrzał przeczytał i stwierdził ze wszystko jest w porządku, ze posiadam dwa jajowody i jestem zdrowa jak ryba, niewiem czy nie zna angielskiego...? niewiem i nie wnikam , moja noga więcej tam nie postanie, a dodam jeszcze ze miałam nadżerke, której on oczywiście nie zdiagnozował. porażka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronusia do just802 19.06.06, 17:20 Just czy mozesz dać znać do kogo chodzisz? bo rozumiem ,ze trafiłaś we wrocławiu na jakis specjalistow od niepłodnosci? Odpowiedz Link Zgłoś