Dodaj do ulubionych

przeciw an_ni

18.11.04, 14:35
Bardzo nie podoba mi sie zachowanie na forum osoby o nicku an_ni. Nie
jednokrotnie juz jej zwracano uwage i to w róznych watkach. Jej odpowiedzi
sprowadzają sie do komentarzy: "nie osmieszaj sie", "na głowe ci sie
rzuciło" czy epitetów: "debilka", "głupia jesteś".
Jeżeli jakiś wątek nie interesuje to po co do niego wchodzić?
Moim zdanie to forum ma być pomocne osobą, które borykaja sie z jakims
problemem i komentarze w stylu: "zadaj kolejne głupie pytanie" czy "widać nie
jest to problem" są troche nie na miejscu.
Jeżeli sie nie ma do napisania nic, co moze pomóc, to lepiej oszczedzić sobie
złosliwości i zostawić watek bez komentarza.
prosze o troche wiecej KULTURY.
pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które sie ze mna zgadzają.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: przeciw an_ni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:41
      zagadzam się z tobą w 100%. Jestem tuaj często i niestety mnie też zdażyło się
      z nią konwersować w dość niemiły (mało powiedziane) sposób. Więc łączę się z
      tobą, bo nie znoszę chamstwa i dennych komentarzy świadczących tylko o ludzkiej
      głupocie!!! A swoją drogą to druga oszołomka to the kami. Też możesz się
      jeszcze na nią naciąć. Mnie też wymyślały obie niestety. Więc nie mam pojęcia
      po co tutaj wchodzą???
    • kj121 Re: przeciw an_ni 18.11.04, 14:48
      Zgadzam się w 100%,dzisiaj też mnie zajeżyła.Generalnie nie lubie przepychanek
      na forum bo jest ono stworzone do innych celów ale podpisuję się pod protestem
      bo ta lasencja psuje tu atmosferę i to bez względu na to czy ktoś zadaje mądre
      czy głupie pytanie-ona po prostu lubi obrażać;może ma tak jak te panie z
      Seksmisji,co to sfiksowały bo.....
      pozdrawiam.
    • Gość: baba jaga Re: przeciw an_ni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:50
      jestem na tym forum pierwszy raz i juz zdązyłam ją zauwazyc. Bardzo mi się nie
      podobaja jej komentarze. Ciekawa jestem ,czy jest ta osoba taka odwazna też "na
      zywo". jesli tak, to pewnie wszyscy bardzo ją lubia...
    • Gość: baba jaga Re: przeciw an_ni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 14:52
      a tak wogóle to jestem bardzo ciekawa, kiedy ona sama coś nam tu odpali.
    • an_ni Re: przeciw glupocie na forum 18.11.04, 14:59
      ty i tobie podobne sprowadzacie to forum do poziomu bzdurnych pytan i tego
      jestem przeciwniczka
      wymieniamy sie tu opiniami a nie zadajemy ciagle te same pytania na ktore mozna
      prosciutenko znalezc odpowiedz - zreszta w jednym z watkow podalam przyklad
      wykazujemy sie elementarna inteligencja i uzywamy wyszukiwarki
      zasmiecacie forum i tyle
      • ewcia1980 Re: przeciw glupocie na forum 18.11.04, 15:06
        długo nie musiałysmu czekac na jej odpowiedz smile
        jeszcze dziewczyna śmie powiedziec, że ona wymienia sie na tym forum opiniami.
        ja nie zauwazyłam, zeby komus udzieliła jakiejś rady, tylko obraża innych.
        mam pomysł! nie dyskutujmy z nia
        • an_ni Re: przeciw glupocie na forum 18.11.04, 15:08
          nie zauwazylas? to sie przyjrzyj uwazniej!
          nie udzielam rzeczowych odpowiedzi tylko na durne pytania
          • ewcia1980 Re: do an_ni 18.11.04, 15:14
            dla mnie jest różnica miedzy nie odpowiedzeniem na, jak to nazywasz "durne
            pytanie", a nazwaniem kogos "debilem". ja apeluje tylko o odrobine kultury. nie
            popieram obrażania i wyzywania innych.
            zreszta nie bede z toba dyskutowała, bo nie mam zamiaru usłyszec, ze jestem
            taka, czy owaka.
            żegnam cie, i..... nie do usłyszenia
            • an_ni Re: do an_ni 18.11.04, 15:29
              ja nie potrzebuje od ciebie pozdrowien i pozegnan

ja apeluje o inteligentne poslugiwanie sie wyszukiwarka
              dla mnie ktos kto nie umie inteligentnie zadac pytania i posluzyc sie
              wyszukiwarka zasmieca forum
              ty rowniez piszac takie apele
              • Gość: gosia Re: do an_ni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:33
                a czym ty się w życiu zajmujesz kobieto??? skoro cały czas tutaj od rana do
                nocy przesiadujesz i tylko nas wszystkie pouczasz? Może żeby nie psuć sobie
                krwi nie powinnaś tutaj wogóle zaglądać, a puki co to siedzisz nieboże non
                stop. Radzę opuścić forum skoro masz alergię, bo jeszcze cię któregoś dnia
                udusi...biedactwo!!
          • kj121 Re: przeciw glupocie na forum 18.11.04, 15:15
            Nie, nie, nie,moja droga, na mądre pytania też nie udzielasz, śmiem twierdzić,
            że jakiś czas temu zadałam na forum mądre pytanie-spytałam (przerażona bo
            miałam taki problewm pierwszy raz w życiu i daj Boże ostatni)gdzie można
            wykonać biopsję piersi.Nie stwierdzam tam odpowiedzi z Twojej strony.Ale to
            zapewne też durne pytanie i przecież mogłam się dowiedzieć w jakiś inny sposób?
            myślę,że jesteś osobą, która tylko siebie traktuje jako "mądrą",reszta jest
            głupia,same idiotki na świeciesmile)Oprócz jednej oczywiście...
            • an_ni Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 15:20
              nie odpowiadam na wszystkie pytania bo nie znam na wszystko odpowiedzi
              o biopsji piersi nie mial m pojecia i nie napisalm ci ze zadajesz durne pytanie
              za to na pytania typu ojej spoznilam sie z pigulka o godzine co to bedize albo
              czy jestem w ciazy wczoraj moj chlopak dotknal mnie tam maly, palcem przez
              spodnie i mialam tampon odpowiadam reaguje alergicznie i takie mam prawo
              na pytania ktore pojawiaja sie codziennie reaguje rowniez alergicznie bo po to
              jest wyszukiwarka zeby sobie inteligentnie znalezc odpowiedz
              • kj121 Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 15:33
                no patrz: jak mnie coś nie ciekawi na forum lub wkurza to po prostu opuszczam
                wątek a ty piszesz "ale jesteś idiotką";widzisz różnicę?chyba jednak ty czegoś
                nie rozumiesz...i nie rozróżniasz podstawowych kwestii jak posiadanie kultury
                osobistej i jej brak.
                • an_ni Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 15:39
                  a co mnie to obchodzi ze ty robisz tak a nie inaczej?

ty niestety przechodzilas obok kiedy rozdawano inteligencje, nawet nie umiesz
                  sie odniesc z sensem do wypowiedzi innych
                  wiec nie kontynuuj tego
                  • Gość: marta Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:42
                    tobie tej inteligencji niestety tez niewiele sie dostało
                  • Gość: gosia Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:43
                    może chcesz się spotkać na żywo? Twarzą w twarz? Ciekawe jakich wtedy użyjesz
                    argumentów??? Mocna w gębie kiedy jej nie widać i nie słychać!!!
                    • an_ni Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 15:46
                      dobrze tez ze ciebie nie widac
                      • Gość: goska Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:49
                        ale jesteś śmierdzącym cykorem. Już widać jak masz mokro w gaciach ze strachu.
                        I dobrze, bo jeszcze mogłabym zrobić ci krzywdę... i miałabym cię na sumieniu.
                        Szkoda gadać z byle czym...
                        • an_ni Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 15:51
                          zenujace , nie znizam sie do tego poziomu nawet mimowolnie
                  • kj121 Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 15:56
                    No proszę!a nie mówiłam, że same idiotki na świecie oprócz jednej mądrej??Tak,
                    jestem głupia jak paczka gwoździ,nawet nie zauważyłam w swej głupocie kolejki
                    do inteligencji i przeszłam obok.Ale przynajmniej nie wyzywam ludzi od idiotów
                    i debili.Świat byłby piękniejszy bez takich jak ty...
                    • an_ni Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 16:16
                      alez nie same idiotki tylko takie wybrane jak wy
                      wg mnie swiat bylby piekniejszy bez takich jak ty
                      i juz skoncze bo nie znajduje zadnych przeslanek bym kontynuowala te wymiane
                      postow z toba i innymi inteligentnymi inaczej
                      • Gość: marta Re: co za ironia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:20
                        zastanawiajace jest to, ze jakoś nikt ciebie nie poparł.
                        a może to ty jestes ta "inteligentna inaczej"
                        pomys o tym, bo moze warto zastanowic sie nad soba
                        pewnie ze skoncz, bo nie bardzo mamy ochote z toba rozmawiac.
                        • an_ni Re: co za ironia :) 18.11.04, 16:28
                          a dlaczego ktos mialby mnie popierac?
                          nie oczekuje tego
                          • Gość: gosia Re: co za ironia :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:35
                            dobra, muszę uciekać mam nocny dyżur w szpitalu. Do zobaczenia jutro. Mam
                            nadzieję, że znów się spotkamy. Napewno cię znajdę. Napewno nie omieszkasz użyć
                            swojej krytyki przeciwko następnej zbłąkanej forumowiczce. Do napisania (nie
                            mogę się doczekać.....)
                      • kj121 Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 16:21
                        A czy znajdujesz jakieś przesłanki żeby nazywać mnie idiotką?jeśli tak to jakie?
                        co czyni ze mnie idiotkę?Mam nadzieje na twoją niezwykle inteligentną
                        odpowiedź, nie zawiedź mnie!
                        • an_ni Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 16:25
                          ale nie bede ci tlumaczyc bo i tak niewiele zrozumiesz
                          • kj121 Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 16:32
                            Ach, no i zawiodłaś mnie!tak właśnie myślałam...To co, nie potrafisz mi
                            udowodnić mojej głupoty??no dalej,śmiało!nie daj się prosić!
                            • an_ni Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 16:33
                              ale nie ma sensu bo i tak nie pomyslisz nad tym
                              zreszta sama dajesz sobie swiadectwo
                              • kj121 Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 16:50
                                a co to znaczy świadectwo???to takie trudne słowo...i nie znane mi;wytłumacz mi
                                głupiutkiej proszę.
                      • Gość: gosia Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:21
                        na drzewo!! nie mam ochoty i siły psuć sobie krwi i końca dnia, więc bądź tak
                        miła i skończ już tą denną dyskusję i nie pisz więcej bo zaśmiecasz forum
                        swoimi postami!!!
                        • an_ni Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 16:23
                          ty jestes ta madra studentka medycyny ktora tak nie dawno wymadrzala sie o
                          przyjmowaniu pigulek .. podobny styl
                          nie umiesz zalozyc konta i podpisywac sie uczciwie?
                          • Gość: gosia Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:31
                            no proszę jaka spostrzegawcza! zaskoczyłaś mnie, tak to ja nie mam obowiązku
                            podpisywania się tym samym nickiem, więc nie pisz mi co mam robić, ale brawo
                            punkt dla ciebie!
                            • an_ni Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 16:32
                              no to juz skonczmy sie gryzc bo widzisz kto ma przewage
              • anikad1 Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii 18.11.04, 15:33
                A ja proponuje omijac watki, na ktore tak reagujesz alergia, a wtedy nie beda
                sie tworzyc koła przeciwnikow. Mierzi mnie Twoj stosunek: "wypowiadam sie tam
                gdzie moge udzilic rady". Nie zaprzeczaj sam sobie i odpusc sobie zlosliwe i
                ponizej krytyki odpowiedzi. Dla Ciebie smieszne problemy, dla innych sa
                bardziej powazne. A Twoje te tzw. porady sa naprawde bezcenne haha. Niestety do
                kogos takiego jak Ty i Twoje zachowanie, stosunku innego miec nie mozna. Apel:
                odpusc sobie jezeli masz tylko ochote sobie pouzywac. Masz problem, krzywdzi
                Cie ktos?
                A wiec do mojego watku prosze nie zagladaj, bo nie zalezy mi na Twoim zdaniu

Pozdrawiam, Ania (anikad1)
              • Gość: Ania Re: nie rozrozniasz podstawowych kwestii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 15:38
                an-ni -a kim Ty jesteś inteligentna osóbko?
                Poprostu jak Cię denerwują dane posty to je pomiń i pośmiej się sama do siebie
                z ludzkiej głupoty .Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka