beatka74 23.11.04, 16:19 hej No wlasnie ktora najlepsza? mam zamiar sbie taka"zafundowac", ale nie za droga i dobra mirena odpada bo drogo. prosze wypowiedzcie sie na ten temat. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poli Re: Wkladka-spirala IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 10:56 ja miałam kiedyś spralę GYNE T.., załozyłam ją po urodzeniu dziecka a 2 m-ce temu załozyłam NOVA T spirala ochroniła mnie (odpukać) przed ciażą Odpowiedz Link Zgłoś
ktome Re: Wkladka-spirala 30.11.04, 12:15 Ja właśnie załozyłam sobie w listopadzie poprzedniego roku spiralkę Nova T a w lipcu zaszłam w ciążę....... Nie polecam.......mie muszę pisać o szoku ..... W kwietniu zostanę mamą po raz kolejny......oczywiscie spirala jest w srodku ( nitki się wchłonęły)...... Same cuda !!!!!! Podobno jest dobra Mirena......ale droga około 600zł....bo jest z hormonem..... ale ma chyba prawie 99 % skuteczności......chociaż w moim przypadku chyba i ta by nic nie zdziałała...... Trzymaj kciuki za moje malenstwo...... Pozdrawiam serdecznie...... Odpowiedz Link Zgłoś
ewela24 Re: Wkladka-spirala 30.11.04, 12:15 Ja miałam Cooper T. Miałam ją dwa tyg. Czyłam się z nią świetnie tylko męża strasznie kuła. Cena 250 z robotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: Wkladka-spirala IP: *.ols.vectranet.pl 30.11.04, 13:10 Ja właśnie mam Mirenę i jestem zadowolona. Koszt 1000 zł, działanie na 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
beatka74 Re: Wkladka-spirala 30.11.04, 13:22 hej no wlasnie ta mirena-troche droga skad wziac tyle kasy hehe a z drugiej strony mogliby cos w koncu dla facetow wymyslic,a nie tylko preski:- ) Odpowiedz Link Zgłoś