agaaga1 28.11.04, 00:15 dostalam grzybicy, po antybiotykach. od dzis uzywam clorimazolum i tantum rosa. i nic nie pomaga na opakowani uejst napsiane zeobydwa pomagaja o razu ,a tu nic kiedy mi to powinno minac? to ejst straszne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aleksandra Re: grzybica :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 01:17 Musisz uzbroić się w cierpliwość, u mnie efekt był widoczny dopiero po paru dniach ! Ale Clotrimazolum naprawde pomogło, od 3 miesięcy nie mam grzybicy. Polecam Ci też zakwaszanie pochwy, ja brałam takie kapsułki do stosowania ustnego, niestety nie pamiętam nazwy, ale wiem, że bierze sie to właśnie po antybiotykach, żeby odbudować flore bakteryjną i są dostępne bez recepty. Pamiętaj, żeby brać ten clotrimazolum regularnie przez 2,3 tygodnie nawet jeśli wcześniej ustąpią objawy ! Najlepiej 2 razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: grzybica :( IP: *.ols.vectranet.pl 28.11.04, 13:55 A może tutaj znajdziesz coś dla siebie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=14154834 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś