mmankowska 17.12.04, 15:24 Cześć. W ciągu pięciu miesięcy brzuch mi urósł o 12 centymetrów, cała reszta zmalała (dupa o 3 cm, biust też kilka), parę kilo schudłam. Okres mam cały czas i nie wiem, co to jest. Help! Ktoś ma jakiś pomysł??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kate Re: nic nie rozumiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.04, 15:44 Nie chce nic mówic ale to moze byc jakas zaje.......duza torbiel albo inne dziadostwo. Lepiej idz na jakies porzadne USG Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: nic nie rozumiem 17.12.04, 15:48 Zrób OB i morfologię! Chyba, że dieta to tłumaczy, ale raczej wtedy nie schudłabyś gdzie indziej. A ten obwód brzucha się utrzymuje, czy zmierzyłaś jednorazowo? Bo to można by tłumaczyc np. wzdęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: nic nie rozumiem 17.12.04, 16:32 bierzesz pigulki? to moze byc od nich - spuchlas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania tasiemiec IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.12.04, 18:12 masz pewnie wielkiego tasiemca..hehee...idz do lakarza kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia klocia Re: nic nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:22 a może masz obcego w brzuchu? czy ostatnio nie porwali cię kosmici? Odpowiedz Link Zgłoś