Gość: doerotka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 18:52 WZIEŁAM SIĘ ZA GOTOWANIE CEBULKI NA GRZYBA JAKO OSTATNIEJ DESKI RATUNKU, ALE COŚ MI SIĘ NIE CHCE ROZGOTOWAĆ ILE CZASU GOTOWAŁYŚCIE???JUŻ MYŚLAŁAM ZEBY MOŻE ZMIKSOWAĆ??.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: CEBULKA..KTÓRA Z WAS GOTOWAŁA??? IP: *.ec.pl / *.ec.pl 21.12.04, 20:41 Gotowałam aż sie rozgotowała wystarczy sprawdzić widelcem czy się rozpada, następnie poczekać aż ostygnie i gotową papkę umieścić w wiadomym miejscu. Mi na prawdę pomogło, trzymałam zawsze około 2 -3 godzin i tyle nie swędziało, bo to był po prostu koszmar Poszukaj postów środkow na grzyby tam jest dużo rzeczy pomocnych domowej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
someone_u_like Re: CEBULKA..KTÓRA Z WAS GOTOWAŁA??? 22.12.04, 01:13 mi zlagodzilo tylko objawy ale nie pomoglo zupelnie. rozgotowana cebule mozesz rozetrzec np. drewniana palka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doerotka Re: CEBULKA..KTÓRA Z WAS GOTOWAŁA??? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.04, 19:23 dzięki nie wytrzymałam i stosuję polseptol, ale jak znowu nie pomorze to wrócę do cebulki Odpowiedz Link Zgłoś