Gość: jolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:29 czy ktoś zna tą dietę na czym ona polega? bardzo przytyłam - nie umiem się głodzić - rzuciłam palenie 15 sierpnia a przytyłam już 7 kg ratunku a może inna dieta???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annb Re: DIETA MONTIGNAC 28.12.04, 20:04 wejdz tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11143 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pistacja Re: DIETA MONTIGNAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:47 Polecam, choc nie jest to dieta, ale metoda i sposob odzywiania sie. Ja schudlam w 4 miesiace 16 kg i teraz stosuje II faze. Najlepiej przeczytac ksiazke M.Montignaca. Jest rowniez wiele stron w necie i przepisow. Wystarczy wklepac "Montignac", ale trzeba zaczac od ksiazki, a nie kilku skrotowych opisow i rad. I co wazne, przy tej metodzie czlowiek sie nie glodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia152 Re: DIETA MONTIGNAC 29.12.04, 16:56 nie będziesz się głodzić przy diecie South Beach, tylko na popczątku jesz dużo jajek;ułożona przez kardiologa, dobra dla organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: DIETA MONTIGNAC 29.12.04, 17:49 >ułożona przez kardiologa, dobra dla organizmu Kwaśniewski twórca diety optymalnej też jest lekarzem z wykształcenia, i co o jego diecie też powiesz że jest dobra? to żaden wyznacznik;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: DIETA MONTIGNAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 18:04 stosowałam dietę dr Kwaśniewskiego jest bardzo dobra.Ale ja jestem otwarta na nowości więc chciałam poznać coś innego.Zanim zastosuję jakąkolwiek dietę najpierw gruntownie się przygotowywuję czytam conajmniej jedną książkę na ten temat. robię badania morfologiczne a potem stoduję diętę i to bardzo skrupulatnie. Ale najpierw chciałam się dowiedzieć coś na temat innych diet być może warto spróbować czegoś innego.Dieta dr kwaśniewskiego pomogła bezpowrotnie pozbyć się uciążliwego uczulenia na rękach , poprawiła mi się cera i włosy schudłam 7 kg. przerwałam tę diertę z przyczyn? lenistwo , wczasy inny tryb życia. teraz przestałam palić i przybieranm na wadze. może mi ktoś przedstawi zasady tej diety. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: DIETA MONTIGNAC 29.12.04, 17:53 dieta Montignaca opiera się na bardzo sensownych zasadach, tylko trzeba je gruntownie poznać czytając książkę a nie tylko bzdurne prasowe kawałki. PS przepraszam Gosiu, nie bierz powyższego do siebie, osobiście do diety South Beach nic nie mam - ma podobne podstawy co ta wymyslona przez Montignaca czyli indeks glikemiczny pozdrawiam Aga -dietetyk Odpowiedz Link Zgłoś