ustyna 21.05.02, 08:47 Nie są widoczne odpowiedzi na rozpoczęte wątki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rapatuja Re: Do administratora forum! 21.05.02, 08:55 No właśnie, też to zauważyłam, ale myślałam że to u mnie coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lain19 Re: Do administratora forum! 21.05.02, 19:19 ustyna napisał(a): > Nie są widoczne odpowiedzi na rozpoczęte wątki! ...bo może takowe nie istnieją?? Drogi Adminie, sama fotografia pani doktor nie wystarcza i bynajmniej nie wpływa na świadomość że czuwa tu profesjonalista. Może dla tego, że zamiast czuwać po prostu sie czai... Odpowiedz Link Zgłoś
cc=sisi Re: Do administratora forum! 22.05.02, 17:38 lain19 napisał(a): > bynajmniej nie wpływa na świadomość że czuwa tu profesjonalista. > Może dla tego, że zamiast czuwać po prostu sie czai... podejrzewam, ze pani doktor "nie wyrabia sie", nic dziwnego, forum jest oblegane, a ona pewnie pracuje jeszce gdzies na etacie moim zdaniem takim popularnym forum powinno sie opekowac co najmiej dwoch-trzech lekarzy pozdrawiam cc Odpowiedz Link Zgłoś
dasia1 a co mnie to obchodzi! :-( 23.05.02, 13:42 no to co że pracuje. Ekspert jest zatrudniony po to by nam pomagać i odpowiadać na pytania. Powinno być to tak zorganizowane by ekspert czuwał "na bieżąco". Ja w swojej pracy 9 i pewnie większość z Was)nie może w swojej pracy powiedzieć że nie może wypełniać akurat swoich obowiązków bo ma coś innego do roboty.Takie tłumaczenie że pani Doktor nie ma czasu odpowiadać na nasze pytania bo jest zajęta jest moim zdaniem bez sensu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś