Gość: boli IP: *.wroclaw.mm.pl 19.01.05, 21:30 Za każdym razem podczas badania ginekologicznego czuję ból. To chyba nie jest prawidłowe. Czy Wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
badziunia Re: bolesne badanie???? 20.01.05, 09:21 Przeszłam przez ponad 10 ginekologów. To kwestia wyczucia lekarza i jego umiejętności. Czasami ma też znaczenie czy kobieta nie ma napiętych mięśni, ale jak lekarz jest niedelikatny to i rozluźnienie nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: bolesne badanie???? 20.01.05, 13:31 przez wiele lat tak miałam i nauczyłam się przed każdym badaniem prosić lekarza o delikatność - trochę pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: bolesne badanie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:20 tez tak mam. Co wiecej, lekarz za kazdym razem wyciaga ze mnie mocno okrwawiony wziernik... boli bardzo. Wzial w koncu bardzo maly wziernik i bylo ok ale nie wiem dlaczego tak jest bo moj facet jest dobrze wyposazony przez nature wiec kiedy sie kochamy miesci sie we mnie o wiele grubszy "wziernik" i nie ma zadnych bolow czy krwi! Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: bolesne badanie???? 21.01.05, 09:17 czy wziernik twojego faceta jest plastkiu badz metalu ? no wlasnie ... dlatego nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: bolesne badanie???? 21.01.05, 14:45 gdybyś na widok wziernika była też tak pobudzona, rozluźniona, ewentualnie miała emocjonalny stosunek do tego narzędzia pewnie by nie było dyskomfortu badanie leakrskie to nie czuły seks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: bolesne badanie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:56 Musisz miec niezłe rozmiary kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_bk Re: bolesne badanie???? 21.01.05, 15:02 Ja nie testowałam 10 lekarzy. Kobieta - ginekolog, do której chodzę jest delikatna, a gdyby lekarz za każdym badaniem wyciągał "zakrwawiony wziernik" to albo zapytałabym lekarza czy coś jest nie w porządku, albo bym go zmieniła i już. Mnie badanie wziernikiem NIC nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: bolesne badanie???? IP: *.robbo.pl / 194.106.193.* 21.01.05, 16:09 Istnieją bodaj 3 wymiary wzierników. Od razu trzeba mówić - najmniejszy proszę. Działa (teraz jestem mądra, a kiedys.......) Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś