Dodaj do ulubionych

bolesne badanie????

IP: *.wroclaw.mm.pl 19.01.05, 21:30
Za każdym razem podczas badania ginekologicznego czuję ból. To chyba nie jest
prawidłowe. Czy Wy też tak macie?
Obserwuj wątek
    • badziunia Re: bolesne badanie???? 20.01.05, 09:21
      Przeszłam przez ponad 10 ginekologów. To kwestia wyczucia lekarza i jego
      umiejętności. Czasami ma też znaczenie czy kobieta nie ma napiętych mięśni, ale
      jak lekarz jest niedelikatny to i rozluźnienie nic nie pomoże.
    • lilith76 Re: bolesne badanie???? 20.01.05, 13:31
      przez wiele lat tak miałam i nauczyłam się przed każdym badaniem prosić lekarza
      o delikatność - trochę pomaga.
      • Gość: Kobieta Re: bolesne badanie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:20
        tez tak mam. Co wiecej, lekarz za kazdym razem wyciaga ze mnie mocno okrwawiony
        wziernik... boli bardzo. Wzial w koncu bardzo maly wziernik i bylo ok ale nie
        wiem dlaczego tak jest bo moj facet jest dobrze wyposazony przez nature wiec
        kiedy sie kochamy miesci sie we mnie o wiele grubszy "wziernik" i nie ma
        zadnych bolow czy krwi!
        • an_ni Re: bolesne badanie???? 21.01.05, 09:17
          czy wziernik twojego faceta jest plastkiu badz metalu ?
          no wlasnie ... dlatego nie boli
        • lilith76 Re: bolesne badanie???? 21.01.05, 14:45
          gdybyś na widok wziernika była też tak pobudzona, rozluźniona, ewentualnie
          miała emocjonalny stosunek do tego narzędzia pewnie by nie było dyskomfortu smile
          badanie leakrskie to nie czuły seks.
        • Gość: mm Re: bolesne badanie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:56
          Musisz miec niezłe rozmiary kobieto
        • kasia_bk Re: bolesne badanie???? 21.01.05, 15:02
          Ja nie testowałam 10 lekarzy. Kobieta - ginekolog, do której chodzę jest
          delikatna, a gdyby lekarz za każdym badaniem wyciągał "zakrwawiony wziernik" to
          albo zapytałabym lekarza czy coś jest nie w porządku, albo bym go zmieniła i
          już. Mnie badanie wziernikiem NIC nie boli.
          • Gość: Kasia Re: bolesne badanie???? IP: *.robbo.pl / 194.106.193.* 21.01.05, 16:09
            Istnieją bodaj 3 wymiary wzierników. Od razu trzeba mówić - najmniejszy proszę.
            Działa (teraz jestem mądra, a kiedys.......)
            Pozdrawiam,
            Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka