mama_radka 07.02.05, 12:20 Jak w temacie. Chodzi o bóle w kolanach. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wina_smak Re: Dobry, sprawdzony lek przeciwbólowy IP: *.ssnet.pl 07.02.05, 12:26 Na każdego działa co innego. Lek przeciwbólowy usuwa tylko skutek. A nie warto zwalczyć przyczynę bólu w kolanie? Jeśli się nie da polecam Saridon. Działa po około 1/2 godz.Jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Diclac 75 Duo IP: 81.219.88.* 07.02.05, 12:31 Mnie pomaga na bardzo silne bóle miesiączkowe. Biore jedną tabletkę na dzien, bo działa 12 godzin. Zaczyna działać po 15 minutach. Ale ten lek jest głównie przeznaczony na bóle reumatyczne, kości i stawów. Więc myśle że w sam raz się nada na Twoją przypadłość. Kosztuje ok 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Diclac 75 Duo IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.02.05, 12:39 i jest na receptę. ja lubię aleve (naproxen), Nurofen plus (ibuprofen+kodeina) oraz Solpadeine (paracetamol, kofeina, kodeina) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_radka Re: Dobry, sprawdzony lek przeciwbólowy 07.02.05, 12:39 Dzięki za odpowiedzi. tak, wiem powinnam iść do lekarza... Ale wg. mnie to bóle reumatyczne. A i tak chilowo mojego lekarza nie ma, jest na dłuższym urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Dobry, sprawdzony lek przeciwbólowy IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 18:54 Solpadeina , ale tylko tabletki musujące. Na mnie działają po 5 min, rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dobry, sprawdzony lek przeciwbólowy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.02.05, 10:43 ja proponuje zamiast diclofenaku, ketoprofen. Bodajze 50 mg kapsulki(Ketonal)kupisz bez recepty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś