Dodaj do ulubionych

POMOCY-SUCHOŚĆ POCHWY PO PIGULKACH

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.05, 17:32
Jestem załamana, biorę tabletki od 3lat i nie mogę dobrać odpowiednich, po
tych które brałam( Hormonet, Diane-35, Cilest, Logest) nie miałam ochoty na
sex i miałam suchość pochwy sad Niby żadnych innych skutków ubocznych nie
było, ale te wystarczyły żeby w moim związku zaczęło sie psuć sadteraz
zrobiłam sobie połroczną przerwe i niby wszystko wróciło do normy,ale chce
zacząć znów brać pigulki, bo nie chcę zostać mamą. Nie wiem niestety jakie,
bo boję się że znów zacznie się ten sam koszmar, a tego nie chce sad Jeżeli
możecie podzielić sie ze mną swoimi pigułkowymi doświadczeniami to będę
wdzięcznasmile
Obserwuj wątek
    • Gość: olunia Re: POMOCY-SUCHOŚĆ POCHWY PO PIGULKACH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 10:05
      Hej ja niestety mam ten sam problem uncertain stosuję doustną antykoncepcję, poniewż
      nie mogę sobie jeszcze pozwolić na dziecko, a tabletki są najpewniejsza metodą.
      Biorę obecnie femoden i jest to samo uncertain sucho, i zerowa ochota na sex, też
      wcześniej brałam Cilest, ale po nim się fatalnie czułam i zrezygnowałam z niego
      bo ponoć ma końska dawkę hormonów. Może zacznę stosować te tabletki które są
      lekkie(mało hormonów) Przy takich prawdopodobieństwo jakiś działań
      nieporządanych jest przynajmniej mniejsze.
    • Gość: Aneta Re: POMOCY-SUCHOŚĆ POCHWY PO PIGULKACH IP: 195.136.111.* 10.02.05, 10:45
      miałam podobny problem po Harmonecie i Cilescie, ginekolog zmieniła mi na
      trójfazowe - Triminulet, sprawa się unormowałasmile
      pozdrowienia
      • Gość: mika Re: POMOCY-SUCHOŚĆ POCHWY PO PIGULKACH IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.05, 10:50
        Ja tez mam to samo i ja i moj chlopak bardzo na tym cierpimy sad poza tym mi
        jest glupio bo on moze sobie pomyslec ze nijak mnie nei pociaga uncertain
        Ja bralam Diane, potem cilest i logest, i tez sie zastanawiam nad trojfazowymi-
        czy one są lepsze???
        • Gość: Kasia Re: POMOCY-SUCHOŚĆ POCHWY PO PIGULKACH IP: *.robbo.pl / *.robbo.pl 10.02.05, 18:01
          U mnie problem wystąpił tylko po Logeście. trójfazowe rzeczywiście najbardziej
          przypominaja cykl i z reguły nie obniżaja liido czy nawilżenia.
          Kasia
          • Gość: nikula Re: POMOCY-SUCHOŚĆ POCHWY PO PIGULKACH IP: 193.108.206.* 11.02.05, 13:03
            To prawda, po Logescie tez jest suchość pochwy bo mnie również to nie
            ominęło uncertain Więc raczej tych pigułek bym nie polecała,moze zrób badania
            hormonalne i wtedy będziesz wiedziała jakie są dla ciebie odpowiednie smile
    • Gość: Ag Re: POMOCY-SUCHOŚĆ POCHWY PO PIGULKACH IP: 213.77.43.* 12.02.05, 16:25
      Na obnizenie libido tez nie znam lekarstwa (sama kombinuje) ale problem
      suchosci u mnie rozwiazal plyn do higieny intymnej Latacid. Moze sprobuj?

Pozdrawiam
      Ag

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka