Gość: milka IP: 213.17.172.* 15.02.05, 19:13 Czy ktoś na to choruje? Co to za choroba? Jakie ma negatywne skutki dla organizmu? Jak to leczyC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genepis Re: Pomózcie - choroba Hashimoto 15.02.05, 19:24 Jest forum, a na nim linkownia i wiele watków forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24776 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o! Re: Pomózcie - choroba Hashimoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:37 www.google.pl/search?hl=pl&q=Hashimoto%2C+tarczyca&btnG=Szukaj&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Pomózcie - choroba Hashimoto IP: 213.17.172.* 15.02.05, 19:44 Serdecznie dziękuję, z wyszukiwarek korzystać umiem . Chodziło mi o to, czy jest tu ktoś kto na to choruje i jak daje sobie radę z tym paskudztwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyinblack Re: Pomózcie - choroba Hashimoto IP: *.autocom.pl 15.02.05, 20:49 jak zajrzysz na forum Hashimoto to zobaczysz ze calkiem sporo osób się z tym boryka ja sama leczę się od kilku lat, raz jest lepiej raz gorzej ale żyć się da. radze sobie chodząc regularnie do endo, biorąc leki i robiąc badania, nie stosuję żadnych dodatkowych metod. może trochę bardziej zwracam uwagę na to co jem , ale bez szaleństwa. najważniejsze to znać dobrze objawy które to choróbsko wywołuje, ja do niedawna myślałam że wariuje i cierpię na ciężką hipochondrię bo niestety moja endo nie poinformowała mnie o możliwości obniżenia nastroju, bólach mięśniowych i innych dolegliwościach więc nie kojarzyłam tego ze wzrostem TSH i Hashi jako takim. zapraszam na forum Hashimoto i życzę dużo zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś