Dodaj do ulubionych

Pomózcie - choroba Hashimoto

IP: 213.17.172.* 15.02.05, 19:13
Czy ktoś na to choruje? Co to za choroba? Jakie ma negatywne skutki dla
organizmu? Jak to leczyC?
Obserwuj wątek
    • jop Re: Pomózcie - choroba Hashimoto 15.02.05, 19:19
      www.google.pl
    • genepis Re: Pomózcie - choroba Hashimoto 15.02.05, 19:24
      Jest forum, a na nim linkownia i wiele watków
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24776
      • Gość: o! Re: Pomózcie - choroba Hashimoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:37
        www.google.pl/search?hl=pl&q=Hashimoto%2C+tarczyca&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
        • Gość: milka Re: Pomózcie - choroba Hashimoto IP: 213.17.172.* 15.02.05, 19:44
          Serdecznie dziękuję, z wyszukiwarek korzystać umiem smile. Chodziło mi o to, czy
          jest tu ktoś kto na to choruje i jak daje sobie radę z tym paskudztwem.
          • Gość: ladyinblack Re: Pomózcie - choroba Hashimoto IP: *.autocom.pl 15.02.05, 20:49
            jak zajrzysz na forum Hashimoto to zobaczysz ze calkiem sporo osób się z tym
            borykasmile ja sama leczę się od kilku lat, raz jest lepiej raz gorzej ale żyć się
            da. radze sobie chodząc regularnie do endo, biorąc leki i robiąc badania, nie
            stosuję żadnych dodatkowych metod. może trochę bardziej zwracam uwagę na to co
            jem , ale bez szaleństwa. najważniejsze to znać dobrze objawy które to choróbsko
            wywołuje, ja do niedawna myślałam że wariuje i cierpię na ciężką hipochondrię bo
            niestety moja endo nie poinformowała mnie o możliwości obniżenia nastroju,
            bólach mięśniowych i innych dolegliwościach więc nie kojarzyłam tego ze wzrostem
            TSH i Hashi jako takim.
            zapraszam na forum Hashimoto i życzę dużo zdrowiasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka