Gość: ellla IP: *.interq.pl / *.fwin-one.interq.pl 19.02.05, 19:10 powiedzcie mi czy jest to możliwe żeby lekarz nie zauważył stanu zapalnego pochwy, czy to można przeoczyć (np. w początkowym stadium)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: zapalenie 19.02.05, 20:27 zrób sobie czystość i posiew i wszysko będzie jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kattty Re: zapalenie IP: *.udn.pl 20.02.05, 14:30 to ja powiem tyle..nie wiem czy ktos bije moje rekordy odwiedzin u ginekologa..jestem co dwa miesiace..i caly czas mam cos nie tak z wydzielina! co wiecej..badanie...tzn posiew wyszedl mi dobrze!zadnych grzybkow zadnych bakterii!!!!!! a wydzielina nie jest prawidlowa na moje oko...co sam ginekolog potwierdzil!!!!!!! i co?faszeruje mnie dalej seria lekow na stany zapalne..nic nie pomaga.. ba! co lekarz to inna diagnoza! zaufalam w koncu jednemu ale..nie moge uwierzyc ze leczenie wlasciwie to nei wiem nawet czego? tyle trwa..albo ze mnie jakis trefny przypadek albo juz mi pomyslow brak..?cytologii do dnia dzisiejszego sie nie moge doprosic bo on twierdzi ze skoro cos nie tak z wydzielina to cytologia wyjdzie zaklamana..i ze najpierw trzeba zlikwidowac przyczyny tych uplawow..a ja juz jestem na skraju zalamania nerwowego. bo sie to ciagnie 3 lata nadzerki ponoc nie mam tylko jakies malutkie zaczerwienienie..doslownie mam dosc lekarzy!i rece mi doslownie opadaja..jego diagnoza..przestac jesc slodycze calkowicie!no i co?i od tego nagle bede miala prawidlowa wydzieline?mimo ze nie ma w niej sladow grzybicy ani jakis innych bakterii...?doslownie momentami cche mi sie plakac..i juz naprawde nei wiem co mam dalej robic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elissa Re: zapalenie IP: 81.219.88.* 20.02.05, 14:59 Mnie się stan zapalny po grzybicy ciągnie już ponad pół roku. Tym bardziej ze mam takie ataki swędzenia raz na jakiś czas. Poszłam do ginekologa, zrobił mi cytologię, powiedział że śluzówka jest ładna i różowa i nie widzi żadnego stanu zapalnego. A w cytologii wyszedł mi dużego stopnia stan zapalny. Leczyłam się na to długo i nic nie dało. Teraz od jakiegoś miesiąca piję Citrosept (greposept) po 20 kropli 2 razy dziennie. Czuje że mi lepiej i przestało mnie wreszcie swedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: zapalenie 20.02.05, 15:16 Może alergia? I może też trochę na tle nerwowym? Może się nakręcasz za bardzo i ciało tak reaguje na emocje? 16%VOL 22%VAT takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś