Gość: enka IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.02.05, 11:36 Potrzebuję DOBREGO, ZNAJACEGO SIE NA LECZENIU GRZYBIC, NIEZBYT DROGIEGO GINEKOLOGA - KOBIETĘ w Łodzi... Pomocy.... ja juz naprawdę nie mam siły sie leczyć.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: GInekolog w Łodzi poszukiwany. 21.02.05, 12:55 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Szukaj lekarza, który nie przepisuje na grzybicę antybiotyku, tylko wie, jak się pozbyć grzyba innymi metodami. Są może jeszcze tacy... 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enka Re: GInekolog w Łodzi poszukiwany. IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.02.05, 14:28 dzięki za linka... przejrzałam Odpowiedz Link Zgłoś
clusterone21 Re: GInekolog w Łodzi poszukiwany. 23.02.05, 21:05 Mogę Ci polecić panią dr Kuś, miła , kompetentna, wyleczyła mnie z grzybicy i na razie mam spokój, poza tym poświęca dużo czasu na rozmowę i wszystko wyjaśnia. Chodzę do niej na Żeromskiego 14 w środy ( od 17.30 do 19 ale i dłużej ), leczenie grzybicy nie jest proste i szybkie. Nie wiem , czy jest droga, wizyta kosztuje 70. zł, ale chyba warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enka Re: GInekolog w Łodzi poszukiwany. IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.02.05, 15:40 dzięki wielkie clusterone Odpowiedz Link Zgłoś
martynka78 Re: GInekolog w Łodzi poszukiwany. 26.02.05, 11:59 I ja i moje przyjaciółki polecamy dr BRZOZOWSKĄ Każda z nas jest jej pacjentka od kilku lat i nie zamienimy jej na żadna inna. Przemiła młoda osoba z ogromny doświadczeniem i praktyką. Mogłybyśmy wypisywać tu, jak inne uczestniczki forum całą litanię zalet pani doktor: niezwykle kompetentna, konkretna, do tego delikatna i bardzo miła co sprawia, ze każda wizyta u niej to jak spotkanie z dobra znajomą, mogłybyśmy zapewniać, że każdą pacjentkę traktuje bardzo indywidualnie i wiele innych naszych refleksji Zamiast tego podamy ci adres jej gabinetu: Ultimed , Lubeckiego 8 (678 77 74) Naprawde WARTO Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: GInekolog w Łodzi poszukiwany. 27.02.05, 13:46 ile kosztuje wizyta? a państwowo gdzieś nie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta.mail Re: GInekolog w Łodzi poszukiwany. 27.02.05, 17:57 Wizyta u dr Brzozowskiej kosztuje 70 zł, przynajmniej tak bylo w ubieglym roku. Z tego co wiem państwowo nie przyjmowała (chyba ze cos sie zmieniło). Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-mail dr brzozowska 27.02.05, 13:44 ginekolog w łodzi? ktos polecal ci dr brzozowską ja i moja mama też się pod tym podpisujemy Odpowiedz Link Zgłoś