Dodaj do ulubionych

Ciagle niewyspana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:01
Mimo ze spie cala noc to rano mam uczucie ze jestem zmeczona i totalnie
niewyspana.Myslalam ze powodem sa zatoki ale laryngolog powiedzial ze
laryngologicznie jestem zdrowa.Co moze byc przyczyna moich problemow ze snem?
Plytki sen?Jak moge sobie pomoc?
Obserwuj wątek
    • Gość: bera Re: Ciagle niewyspana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:29
      Nie chrapiesz li czasami? smile)
      Częstym powodem zmęczenia i niewyspania może być tzw. bezdech nocny, zresztą
      chyba niekoniecznie zawsze związany z chrapaniem.
      • Gość: marta Re: Ciagle niewyspana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:21
        Z opowiadan domownikow to chrapie i to calkiem niekiepsko.Co mam dalej zrobic?
        Czy w tym kierunku tez mozna wykonac jakies badania?
        • Gość: marta Re: Ciagle niewyspana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:40
          Slyszalam ze takie problemy leczy sie w poradniach snu.Jak sie do nich dostac-
          panstwowo czy prywatnie?
          • Gość: ilirija Re: Ciagle niewyspana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:14
            Ja tez jestem ciągle niewyspana. Mogę spać 10, 12 godzin a i tak sie nie
            wysypiam.U mnie powodem tego jest nieskie ciśnienie.
            pozdrawiamsmile)
            • Gość: marta Re: Ciagle niewyspana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 22:45
              Jezeli niskie cisnienie moze byc przyczyna ze sie nie wysypiam to dziekuje za
              odpowiedz i rowniez pozdrawiam
              • afryka13 Re: Ciagle niewyspana 24.02.05, 23:57
                czasem to niedoczynnośc tarczycy. Trzeba zbadać hormony TSH i FT 4
                • luna333 Re: Ciagle niewyspana 25.02.05, 08:37
                  a jak Twoja morfologia? może masz anemię? bo też się objawia przemęczeniem
          • Gość: bera Re: Ciagle niewyspana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 09:49
            Sama nie bardzo wiem jak jest teraz. Zrób wywiad , może regionalny lub
            miejscowy ZOZ będzie ci mógł podać adres najbliższej państwowej placówki i
            ewentualnie od jakiego lekarza masz mieć skierowanie.
    • Gość: mala Re: Ciagle niewyspana IP: *.chello.pl 05.03.05, 01:14
      powody sa rozne, niskie cisnienie, malo zelaza, tarczyca, ciaza.... trzeba to
      ustalic.
      • Gość: marta Re: Ciagle niewyspana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 09:40
        Tarczyca jest w porzadku,ciaza napewno nie a zelaza mam zwykle ponad norme.Moze
        faktycznie niskie cisnienie .Dziwny jest ten moj sen gdyz wiele razy lezac w
        lozku wydaje mi sie ze nie spie a maz lezacy z boku mowi -przestan
        chrapac.Oznacza to ze spie tylko tak jak pisalam na poczatku ten sen jest
        bardzo plytki.Nie wiem jak moge sobie pomoc?A moze to przez nerwy?
    • Gość: m Re: Ciagle niewyspana IP: 81.210.117.* 05.03.05, 13:01
      sprawdź cukier, jeśli jest niski to możesz spać .....i spać
      • Gość: marta Re: Ciagle niewyspana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 13:04
        Podstawowe badania krwi mam w normie-cukier tez
        • Gość: Spioszek:P Re: Ciagle niewyspana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.05, 23:05
          Rozumiem Cie doskonale....ja czasmi mam nawet tak, ze nie moge za nic w
          swiecie..powstrzymac ziewania.Z reguły jednak mam niskie cisnienie,i przez
          jakis czas bralam tabletki na podwyzszenie.Nie jest to najlepszy sposob...ale
          co zrobic jak kawa nie pomagasmileTo są tabletki:Effortil...spróbuj moze przywrocą
          Ci troszka werwy w ciągu dnia...smile Zycze przespanych nocki...i niesennych
          dni....POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka