Gość: mikado3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 19:57 Witam gdzie w W-wie zrobić histeroskopie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barka Re: histeroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 20:13 Gdzie prywatnie to nie wiem, ale państwowo to szpitalach ginekologiczno- położniczych. Polecam szpital Bródnowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikado3 Re: histeroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:11 dziewczyny pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: histeroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:25 prywatnie - ja robilam u dr Kozakiewicz, na Rogozy 12, na Jelonkach; gabinecik Pani doktor nie jest imponujacy, ale sama Pani bardzo mila i wydawala sie profesjonalna troche taniej niz gdzie indziej, bo 900zl robia rowniez w Novum, na Bocianiej 13, tam zabieg kosztuje chyba 1500zl... klinika super, sprzet rowniez, wiec i cena musi byc wyzsza pozdrawiam! aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikado3 Re: histeroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 22:39 czy są jakieś kłopoty po tym - jak to wpływa na zdrowie?ile czasu to trwa i trochę więcej informacji o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: histeroskopia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 16:12 witaj Mikado, sam zabieg trwa okolo 20-30 minut, zalezy co tam wypatrza jesli trzeba cos robic, to oczywiscie dluzej! ja mialam rozrost sluzowki, wiec trzeba bylo troche pousuwac... PO troche pobolewalo, jak na mocny okres, takie skurcze macicy, nawet musialam sie polozyc, ale tylko w dzien z histero! szybko wszystko wraca do normy! podczas histero pani doktor usuwa zrosty jesli sa takowe w jamie macicy, polipy itp. podobno usuwanie polipow bardziej boli! chyba zawsze dostajesz pelna narkoze, wiec tego dnia jestes jak snieta... to chyba wszystko! na pewno na zabieg warto przyjsc z osoba towarzyszaca, aby mial kto Cie zabrac do domu, bo oczywiscie od razu wracasz moze w innych klinikach lezysz pare godzic, ale tam gdzie ja bylam, wychodzisz z gabinetu i jak po normalnej wizycie idziesz do domu! nie sadze, zeby mialo jakis wplyw na samo zdrowie, oprocz narkozy oczywiscie, pewnie jakis tam wplyw ma a zabieg? jesli nic nie ma w jamie macicy, to badanie jest tylko badaniem diagnostycznym... a jesli cos tam jest, to usuniecie tego wplywa na pewno na korzysc pacjenta powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś