Dodaj do ulubionych

mercilon - tycie

04.03.05, 00:22
biore mercilon od kilku dobrych lat. jednak w ciagu ostatniego roku przytylam
7kg. Cwicze 3 razy w tygodniu, jem umiarkowanie duzo jak na taki wysilek...
niestety na wadze coraz wiecej kg sad
czy przyswajanie pigulek moze sie zmieniac? znaczy czy moj organizm mogl
przestac dobrze znosic ta chemie??
odstawic? zmienic? na co sad
z gory dzieki
pozdrawiam
wielki agnulek sad
Obserwuj wątek
    • Gość: Lilu Re: mercilon - tycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 08:33
      Mercilon nie powoduje tycia samego w sobie (na mnie działa wręcz odchudzająco).
      Może za to spowodować zatrzymanie wody i zwiększyć łaknienie. Czy czujesz
      się "spuchnięta"? Bolą Cię piersi? Masz mdłości albo inne sensacje?
      Przeanalizuj jeszcze to co jesz - może wydawać Ci się, że jesz mało a okaże
      się, że jeszcze rzeczy ciężkie i kaloryczne. Poza tym weź pod uwagę, że zima w
      tym roku jest wyjątkowo okrutna a wiosną prawdopodobnie zrzucisz zbędne
      kilogramy smile
      • asicca Re: mercilon - tycie 04.03.05, 14:35
        ja tez biore mercilon i cere mam zdecydowanie lepsza a do tego zmiejszylo mi
        sie laknienie...nie bole mnie piersi, miesiaczki krotkie, niebolesne,...wyniki
        wszystki mam super!
        tycie moze byc spowodowane spowolnieniem trawienia ze wzgledu na wiek (ostatnio
        z kumpelami stawierdzilysmy ze zdecydowanie szybciej przybieramy na
        wadze...starzejemy sie : (((
    • Gość: magi Re: mercilon - tycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 18:01
      Też biore marcilon i jestem niemal na 100% pewna że od niego przytyłam. Zawsze
      miałam szczupłą sylwedkę (ćwiczenia, basen itd,). Teraz mam okrąglejsze
      kształty a prowadze takim sam tryb życia.I jestem pewna , że zima nie ma nic z
      tym wspólnego.Teraz w zimie jestem nawet aktywniejsza fizycznie gdyż spędzam
      dużo czasu na nartach a jedzenie? takie jak dawniej. Pozdrawiamsmile
      • Gość: Magda Re: mercilon - tycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 19:50
        Zażywam mercilon od roku i też teraz zauważyłam, że troche przytyłam, ale myśle
        że to raczej przez wiekszy apetyt. Ale uwazam ze dobre są te tabletki, nie mam
        kłopotów z cerą i z miesiączkowymi dolegliwościami... Pozdrawiam.
    • kasia1302 Re: mercilon - tycie 04.03.05, 20:01
      Dziewczyny, nie tyje się od pigułek, przecież one nie są kaloryczne. Mogą one
      ewentualnie powodować wzrost łaknienia. Prawdą jest, że z wiekiem metabolizm
      się spowalnia i niestety trzeba się bardziej pilnować, dochodzą sprawy
      genetyczne. Wiele kobiet jest szczupła do 30, później niestety tyje. Brałam
      Mercilon 8 lat i absolutnie nie zauważyłam poruszanego problemu.
    • Gość: ??? Re: mercilon - tycie IP: *.icpnet.pl 04.03.05, 21:50
      Ja biorę Novynette (taki sam skład jak Mercilon) i nic nie przytyłam. Trzymam
      cały czas wagę, a jem tak samo jak przed pigułkami, a ruszam się teraz nawet
      mniej.
      • Gość: venus-87 piersi IP: 82.160.16.* 08.05.05, 21:15
        czy po mercilonie urosły wam piersi? jesli tak to o ile? z gory dzieki za odp.
      • venus-87 piersi 08.05.05, 21:16
        czy po Mercilonie urosły wam piersi? jesli tak to o ile? z gory dzieki za odp.
        • anna_deszczowa Re: piersi 08.05.05, 21:59
          urosly z malego B na wieksze B smile
    • Gość: Lilu Re: mercilon - tycie IP: *.olsztyn.mm.pl 08.05.05, 22:55
      Własnie mam identyczną sytuację. Mercilon biore od kilku lat (z małymi
      przerwami) a tu nagle klops. Do tej pory czułam sie super a od 3 miesięcy coś
      się popsuło - zaczęłam plamić, puchnąć i sporo przytyłam. Ćwiczę 4 razy w
      tygodniu - to dość intensywne treningi. Jem ostatnio nawet trochę mniej niż
      zwykle bo miałam problemy z żołądkiem. Poza tym czuję się osłabiona ciągle a to
      dziwne bo zawsze treningi dawały mi zastrzyk energii a teraz dostaje zadyszki
      przy średnio trudnych ćwiczeniach. nie wiem co jest grane sad Widocznie jednak
      przyswajanie pigułek może się zmienić...
      • venus-87 pirsi po mercilonie? po jakim czasie rosną? 20.05.05, 14:47
        własnie wziałam 2 tabletke... narazie troszke bolą piersi i głowa. A jak to
        było z wami? czy bardzo was bolały piersi? i po jakim czasie urosły? Prosze o
        odp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka