Dodaj do ulubionych

PROSZĘ O POMOC!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 21:16
Zwracam się z nietypową sprawą.Chyba nietypową bo nigdzie nie mogę nic
znależć na ten temat.A jest to dla mnie bardzo ale to bardzo poważna
sprawa.Chodzi o to,że mam fobię.Na wszystkie robaki,aż mnie trzęsie i w
kolanach aż tak mięko się robi jak nawet pomyślę a jak zobaczę to już
wogóle.No i jak sobie pomyślę że te plemniki to też takie małe robaczki i
ruszają się to po prostu jest mi zaraz nie dobrze,i po stosunku prawie CZUJĘ
jak one się we mnie ruszają.Do jakiego lekarza powinnam się zgłosić? Proszę o
poważne potraktowanie mojego problemu.Z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • lipa55 Re: PROSZĘ O POMOC!!! 14.03.05, 21:17
      tak jak z każdą fobią - do psychologa
      • Gość: nena Re: PROSZĘ O POMOC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 21:19
        raczej niestety do psychiatry
        • lipa55 Re: PROSZĘ O POMOC!!! 14.03.05, 21:23
          może na początek i psycholog pomoże wink

zajrzyj na forum depresja, tam mają przetestowanych i psychologów, i psychiatrów
          • Gość: Monia Re: PROSZĘ O POMOC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 01:42
            O,i znów to samo kolejny raz ;-( mój chłopak już śpi a ja nie mogę,czuję je,aż
            mam dreszcze.Jutro sprbuję umówić się na wizytę do psychologa.Dziękuję za radę.
            • Gość: Położnik Re: PROSZĘ O POMOC!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:17
              Plemniki to nie robaszki,wiele komórek w Twoim organizmie wykazuje aktywny ruch
              też żle sie z tym czujesz?Człowiek boi się tego co jest mu nieznane.
              • lipa55 Re: PROSZĘ O POMOC!!! 15.03.05, 17:23
                proponuję nie drażnic dziewczyny, bo jeszcze zacznie bać się np. własnego
                serca...
              • Gość: Monia Re: PROSZĘ O POMOC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:42
                Ja to wszytsko rozumiem ale inne komorki nie kojarzą mi się z robakami ;-(
                a plemniki mają takie ogonki i są ruchliwe,takie żywe jak kijanki albo
                pijawki,i to jest taka bariera straszna...Już boję się że rozpadnie się przez
                to mój związek,a umówiłam się dzisiaj do psychologa ale wizyta dopiero za trzy
                tygodnie,i to też pewnie będzie długie leczenie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka