Dodaj do ulubionych

testy ciążowe

IP: 217.153.156.* 22.03.05, 19:09
W jakim czasie po sotounku testy ciążowe są wiarygodne????
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia1 Re: testy ciążowe 22.03.05, 19:22
      najlepiej w dniu spodziewanej @. aczkolwiek pisze na nich bardzo często, że
      nawet po 6 dniach od ewentualnego stosunku, ale w moim przypadku to się nie
      sprawdziło... dopiero w dniu spodziewanej @ był pozytywny. przeed terminem nie.
      • Gość: Asia Re: testy ciążowe IP: 217.153.156.* 22.03.05, 21:10
        Zatem jeśli po spodziewanym dniu, dwa tygodnie wciąż okresu nie ma a wyniki
        były negatywne (robiałam dwa testy) jest wielce prawdopodobne , że w ciązy ni
        ejestem.
        • pszczolaasia1 Re: testy ciążowe 22.03.05, 21:17
          najbardziej wiarygodny jest test Beta hcg czy jakoś tak. kosztuje ok. 25
          złotych, a on na 100 % powie ci, czy jesteś czy nie. może walnęła ci się
          owulacja, moja siostra tak miała i testy tego nie wykazują jeszcze... różnie to
          może być. beta powinna ci wykazać. a chcesz być w ciąży czy nie?
          • Gość: Asia Re: testy ciążowe IP: 217.153.156.* 22.03.05, 21:50
            Nie jestem gotowa na dziecko, choc za dwa lata chcialabym. Mysle, z e okres mi
            sie spoznia poniewaz miesiac temu mialam wypadek, potracil mnie samochod. Dwa
            tygodnie w szpitalu, ogromny stres, wiele zastrzykow przeceibolowych.
            Test Beta hcg jest dostepny w aptekach?????????? Mogę go wykonać sama w
            domu????
            • black_currant Re: testy ciążowe 22.03.05, 21:55
              Nie. Ten test robisz w laboratorium.
              Pobierają Ci krew jak do morfologii i już smile

---------------------------------------
              Ania - podwójna mama październikowa smile
              Emilka (1.10.2001)
              Grześ (18.10.2004)
            • Gość: uni Re: testy ciążowe IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.03.05, 21:58
              Tylko spokoj moze Cie uratowac smile. Wiele z nas, bywalczyn tgeo forum oraz
              innych kobiet zapewne bylo w takiej sytuacji jak Ty. Ja rowniez to przerabialam
              i nie chcialabym ani raza wiecej, no chyba ze nastanie ten, jak to okresla moj
              przyszly ojciec dziecka, "odpowiedni czas". Spokojnie, pewnie nie jestes w
              ciazy. Tylko nie wmawiaj sobie, ze juz widzisz rosnacy brzuch czy piersi. Zrob
              test (ja polecam taki z dzidziusiem w rozowym reczniku- nigdy mnie nie
              zawiodl), a jesli nadal nie masz pewnosci idz do lekarza. Popatrzy i cos
              madrego powie.
              Zycze powodznie i opytmizmu smile
    • Gość: Asia Ale ja juz wykonalam dwa testy- wynik negatywny IP: 217.153.156.* 22.03.05, 22:00
      Ten z reczniczkiem i dzidziusiem raz.
    • lidek0 Re: testy ciążowe 23.03.05, 07:35
      W 10 dni po owulacji możesz zrobić całkowite HCG z krwi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka