Dodaj do ulubionych

Luteina...

01.04.05, 22:51
Wiem, że ten temat był juz poruszany. Ginek przepisał mi Luteinę, 2 razy
dziennie dwie tabletki po djęzyk. A ja z powodu roztrzepania zapomniałam
spytać ile mam ją brać, albo zapomniałam, że mi powiedziała. Ile czasu
średnio bierzecie Luteinę na wywołanie okresu. Pomocy. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ziska Re: Luteina... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.04.05, 00:08
      ja pamietam ze bralam 7 dni, ale nie recze ze u ciebie tez tyle powinno byc
      • Gość: vikaa Re: Luteina... IP: 80.51.191.* 02.04.05, 06:55
        ja brałam nieraz 5 dni a nieraz 6 dni.
      • Gość: vikaa Re: Luteina... IP: 80.51.191.* 02.04.05, 06:55
        ja brałam nieraz 5 dni a nieraz 6 dni.
    • Gość: karrolcia Re: Luteina... IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 02.04.05, 08:55
      w zasadzie wiekszosc dziewczyn podobno dostaje okres juz wczasie brania luteiny
      (po 2, 4 tabletkach) w moim przypadku moj nowy lekarz kazal mi brac to przez 10
      dni (bralam 7 bo przez roztargnienie zaponialam 8 dnia)i po 2 dnia po
      odstawieniu dostalam oczekiwana miesiaczka, wczesniejszy lekarz kazal mi brac
      to do konca az dostane okres i musialam wybrac cale opakowanie,bylam wtedy
      mloda i bezgranicznie ufalam lekarzowi, m.in dlatego go zmienilam bo bym sie
      zafaszerowala tymi hormonamisad
      • malenstfo_1984 Re: Luteina... 02.04.05, 20:47
        Aha no to niedobrze. A ja z roztargnienia zapomniałam się zapytać i teraz pluje
        sobie w brodę. No cóż... Kiedyś już brałam luteinę, ale niestety nie pamiętam
        ile czasu... W każdym razie mam brać 2 razy dziennie dwie tabletki, więc chyba
        będe brać przez 7 dni i wtedy zostaną mi tylko dwie w opakowaniu... Chyba nic
        mi nie będzie... Dzięki, pozdrawiam.
        • elutka_111 Re: Luteina... 02.04.05, 21:22
          Ja brałam luteine 3-4 razy dziennie, opakowanie się skonczylo 2 dni temu
          (bralam ja 7 dni) a @ nadal ani sladusad Czy wiecie co lekarz bedzie chciał
          robić jak @ się nie pojawi w ciągu 10 dni???
          • malenstfo_1984 Re: Luteina... 03.04.05, 00:48
            Narazie się nie denerwuj, bo nie masz o co. @ pojawia się bardzo różnie, w
            trakcie a nawet kilka dni po odstawieniu... Ja chyba czekałam około 10 dni.
            Napewno będzie dobrze, zobaczysz. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka