IP: *.aster.pl 13.04.05, 14:29
normalnie szok wlasnie przezylam.. ide dzis do gina na nakladanie solcogynu
wiec poszlam go kupic w aptece. zaplacilam 125 pln!!! jestem w szoku, ze to
cholerstwo takie drogie sad( nie dosc, ze sie musze uzerac z kobiecymi
chorobami to jeszcze bida bedzie sad( moze ktos mnie pocieszy, ze przynajmniej
ten solcogyn da jakies efekty...

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: szok! 13.04.05, 14:50
      rany...
      ja płaciłam chyba 60 złotych, 4-5 lat temu...
      • Gość: aniaa Re: szok! IP: *.aster.pl 13.04.05, 15:12
        lilith76 napisała:

> rany...
        > ja płaciłam chyba 60 złotych, 4-5 lat temu...

a pomoglo przynajmniej? pozbylas sie tej cholernej nazderki?

ps. wlasnie sobie uswiadomilam, ze jeszcze ginowi bede musiala zaplacic za
        wizyte, fajnie..
        • lilith76 Re: szok! 13.04.05, 15:43
          pomogło, ale to była mała nadżerka.
          kupiłam całą ampułkę, a potrzebna była tylko połowa.
    • Gość: beem Re: szok! IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 13.04.05, 15:33
      Tak, niestety solcogyn jest taki drogi. Mam nadzieję,że pomaga suspicious A kupowałaś
      jedną czy dwie ampułki, bo ja za jedną zapłaciłam 53 zł. Też idę dzisiaj na
      smarowanie solcogynem- drugi raz- zobaczymy czy pierwsze coś pomogło...
      • Gość: aniaa Re: szok! IP: *.aster.pl 13.04.05, 16:05
        zaplacilam 125 za dwie.. ja tez mam podobno bardzo mala te nadzerke, zobaczymy,
        dzis mam nakladanie pierwszy raz. czy to boli??

do tego sie strasznie zmartwilam, bo zauwazylam przy wejsciu do pochwy jakies
        takie chropowatosci czy cos i boje sie, ze to klykciny sad( jeszcze tego mi
        brakowalo...
        • lilith76 Re: szok! 13.04.05, 16:29
          uczucie gorąca "w środku", lekki ból brzucha, ale taki przedmiesiączkowy,
          miałam wrażenie, że lekka gorączka. da się przezyć. przez 3-4 godziny po
          smarowaniu czułam się nieszczególnie - nie planuj na resztę dnia rzadnego
          biegania i załatwiania.
          • Gość: beem Re: szok! IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 13.04.05, 20:18
            Mnie smarowanie nie bolało. Tylko wziernik trochę przeszkadza. I to jedyny
            minus tego "zabiegu". Dziwne,że musiałaś wykupić 2 ampułki skoro masz małą
            nadżerkę. U mnie nadżerka nie była podobno mała,ale lekarz kazał mi wykupić
            tylko jedna ampułkę i pójdę z nią na kolejne smarowanie-jeśli będę musiała
            (trzecie). A solcogyn pomaga- nadżerka się goi ładnie- właśnie wróciłam od
            gina smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka