Gość: agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 19:40 szukam rady.. mam ciagle wydety brzuch ograniczam jedzenie, cwicze duzo, pije duzo wody a brzuch mam jakbym byla w ciazy-a nie jestem, taki "napuchniety" czy powinnam isc do lekarza? do jakiego? dodam ze w toalecie bywam bardzo rzadko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: wydęty brzuch IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.05, 19:49 > dodam ze w > toalecie bywam bardzo rzadko No i pewnie to jest odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: wydęty brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 21:18 w takim razie jaki jest skuteczny środek na TO? to chyba powinny buc jakies tabletki przeczyszczajace? ulatwiajace trawienie? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka243 Re: wydęty brzuch 02.05.05, 22:49 ja mam dokładnie ten sam problemjestem bardzo szczupła,tylko ten brzuch...Chetnie dowiem się czy jest na to jakaś rada (oprócz ćwiczeń i diety,w toalecie bywam normalnie) Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia11 Re: wydęty brzuch 04.05.05, 23:56 Idź do ginekologa. To może być mięśniak. Sama przez to przechodziłam całkiem niedawno. A wcześniej leczyłam się na wzdęcia, ćwiczyłam, pilam wodę i rzadko bylamw toalecie. Taka rzadko występująca potrzeba tez może być efektem tego, że mięśniak uciska na pęcherz i zaburza wydalanie. Nie chcę się mądrzyć, ale skoro pytasz to zacznij wizytą u ginekologa. I życze Ci abym nie miala racji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: wydęty brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 07:00 bylam niedawno u ginekologa-chodze dosc regularnie, nic nie mowila... milego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia11 Re: wydęty brzuch 05.05.05, 23:10 W takim razie możesz mieć zespół nadwrażliwego jelita. Sprawdź to u internisty, tylko jakiegos sensownego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: wydęty brzuch IP: 213.17.171.* 05.05.05, 09:29 może do gastrologa? na wzdęcia espumisan - ale to tak narazie. Leczenie niezbędne - masz kłopoty z trawieniem i może pomoże zmiana diety - więcej warzyw, owoców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: wydęty brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 12:30 Nie napisałaś czy bierzesz pigułki anty ?? Bo takie opuchnięcie brzucha zdarza się bardzo często na antykach, taka "oponka" poniżej pępka, faktycznie wygląda się jak w ciąży, trudno się tego pozbyć, no i często dochodzą zaparcia. PS. od ciągłego picia wody też możesz mieć wydęty brzuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: wydęty brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:29 biore tabletki ale ten problem mialam juz wczesniej zanim zaczelam brac. lekarz pierwszego kontaktu do ktorego sie wybieram mam nadzieje skieruje mnie do odpowiedniego lekarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: wydęty brzuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:37 To napisz koniecznie, jak już będziesz wiedziała. Mnie też to interesuje, mam chyba coś podobnego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
metnia Re: wydęty brzuch 05.05.05, 23:36 tez mam wydety brzuch, poszlam do 1 kontaktu (mam bardzo madrego lekarza) i okazalo sie ze mam zespol jelita drazliwego - to jelita mi puchna. mam powiekszony przuch na dole i na gorze, nawet myslalam ze to watroba ale na szczescie nie. Odpowiedz Link Zgłoś