Dodaj do ulubionych

POMOCY!co na stan zapalny????????

05.05.05, 16:03
Proszę poradźcie mi, bo zanim pójdę do lekarza żeby mi przepisał clotrimazol
to sie wścieknę. Co mogę użyć na stan zapalny w pochwie? Może jest coś
dobrego bez recepty?
Obserwuj wątek
    • anula.a1 Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? 05.05.05, 16:27
      Polecam irygacje Tamtum Rosa i moze lactovaginal na noc.
    • zaba_pelagia Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? 05.05.05, 16:31
      idz na ostry dyzur i przestan sie katować
    • dalija26 Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? 05.05.05, 17:08
      irygacja Tantum Rosa
    • uprise Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? 05.05.05, 19:09
      Możesz iść po krem Clotrimazol, jest bez recepty, a pewną ulgę przynosi
      (przynajmniej mi).
    • Gość: blania Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? IP: 211.27.201.* 06.05.05, 01:42
      krem canesten jest lepszy
      • Gość: ELA Re:polecam tabletki dopochwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:51
        Witaj!Polecam GYNALGIN(tabletki dopochwowe)przeciwgrzybicze i przeciwbakteryjne
        jednocześnie.Są bez recepty,kosztują 6zł.Stosuje sie je 1 tabletke raz dziennie
        najlepiej na noc przez 10 dni.Oprócz tego masc CLOTRIMAZOL ok 3zł do smarowania
        miejscowego (2 razy dziennie),myśle że to powinno ci pomóc.Pozdrawiam
        • Gość: kalinosia Gynalgin jest akurat na receptę n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:03
    • Gość: ELA Re: lactovaginal po tabletkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:54
      Zapomniałam dodać iz po zakończeniu kuracji tabletkami dopochwowymi dobrze jest
      stosować LACTOVAGINAL(dopochwowo)na przywrócenie naturalnej flory bakteryjnej w
      pochwie./Pamiętaj o tych globulkach w szczególnosci kiedy stosujesz
      antybiotyk,wtedy o stan zapalny pochwy nie trudno.
      • Gość: Aga Re: lactovaginal po tabletkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:03
        mnie tez to spotkało,juz nie wytrzymuje swedzi poecze
        • Gość: Aga Re: lactovaginal po tabletkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:04
          no i niewiem ale chyba zdecyduje sie na te globulki i masc.A czy to nie szkodzi
          anty anty,a co dla faceta przeciez trzeba razem walczyc??
    • Gość: kalinosia Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:05
      podmywaj się Lactacydem Femina - płyn ginekologiczny, w aptece za ok. 19 zł -
      rewelacyjnie łagodzi świąd i pieczenie. "Dowcipnie" jeśli nie masz uczulenia -
      globulki propolisowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka