kakmi 05.05.05, 16:03 Proszę poradźcie mi, bo zanim pójdę do lekarza żeby mi przepisał clotrimazol to sie wścieknę. Co mogę użyć na stan zapalny w pochwie? Może jest coś dobrego bez recepty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula.a1 Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? 05.05.05, 16:27 Polecam irygacje Tamtum Rosa i moze lactovaginal na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? 05.05.05, 16:31 idz na ostry dyzur i przestan sie katować Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? 05.05.05, 17:08 irygacja Tantum Rosa Odpowiedz Link Zgłoś
uprise Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? 05.05.05, 19:09 Możesz iść po krem Clotrimazol, jest bez recepty, a pewną ulgę przynosi (przynajmniej mi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blania Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? IP: 211.27.201.* 06.05.05, 01:42 krem canesten jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re:polecam tabletki dopochwowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:51 Witaj!Polecam GYNALGIN(tabletki dopochwowe)przeciwgrzybicze i przeciwbakteryjne jednocześnie.Są bez recepty,kosztują 6zł.Stosuje sie je 1 tabletke raz dziennie najlepiej na noc przez 10 dni.Oprócz tego masc CLOTRIMAZOL ok 3zł do smarowania miejscowego (2 razy dziennie),myśle że to powinno ci pomóc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Gynalgin jest akurat na receptę n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: lactovaginal po tabletkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:54 Zapomniałam dodać iz po zakończeniu kuracji tabletkami dopochwowymi dobrze jest stosować LACTOVAGINAL(dopochwowo)na przywrócenie naturalnej flory bakteryjnej w pochwie./Pamiętaj o tych globulkach w szczególnosci kiedy stosujesz antybiotyk,wtedy o stan zapalny pochwy nie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: lactovaginal po tabletkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:03 mnie tez to spotkało,juz nie wytrzymuje swedzi poecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: lactovaginal po tabletkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:04 no i niewiem ale chyba zdecyduje sie na te globulki i masc.A czy to nie szkodzi anty anty,a co dla faceta przeciez trzeba razem walczyc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: POMOCY!co na stan zapalny???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:05 podmywaj się Lactacydem Femina - płyn ginekologiczny, w aptece za ok. 19 zł - rewelacyjnie łagodzi świąd i pieczenie. "Dowcipnie" jeśli nie masz uczulenia - globulki propolisowe Odpowiedz Link Zgłoś