Gość: Lilka IP: *.clubnet.pl 29.05.05, 20:56 Ja chyba nigdy niepujde do ginekologa.Jak wogule mozna rozchylać nogi i ten ktoś sie tam paczy i dotyka.Ja jestem pewna ze jak jest to facet to sie podnieca.Mnie zaden ginekolog niedotknie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaneta Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:02 wcale nie musisz do ginekolga idziesz jedynie, gdy chcesz bezpiecznie współżyć, mieć dzieci, wyleczyć np. raka szyjki macicy, nadżerkę, upławy, grzybicę sama widzisz, ze mozesz sobie spokojnie darować takie wizyty PS a zanim pójdziesz - rozchyl słownik ortograficzny Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Ginekolog-NIGDY 29.05.05, 21:19 alesz nikt Ci nie bedzie tu namawiać do tego...wolnoć Tomku w swoim domku..... powodzonka p.s. i masz rację oni się wszyscy podniecają. kobiety bardziej niż mężczyźni... Boszsz... to na pewno jakaś prowokacja) na rozruch dnia chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaneta Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:23 raczej na rozruch 32 stopnia chłodu, droga pszczoło DEEEEEEEEEESZZZZZZZZZZZZZCZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Ginekolog-NIGDY 29.05.05, 21:32 się nie martw, na tvn gadają, że będzie niedługo, co prawda nie wiem kiedy to niedługo, ale.... trzeba mieć nadzieję)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaneta Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:33 taaa a jak bedzie to wtedy, gdy lilka pójdzie do ginekologa? to już po nas! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Ginekolog-NIGDY 29.05.05, 21:38 weź mnie nie strasz.... ja mam nadziej, że szybciej....))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:25 Gość portalu: Lilka napisał(a): Ja jestem pewna ze jak jest to facet to sie podnieca na mnie też działasz chociaż jestem kobietą zwyczajnie szlag mnie trafia gdy "paczę" na taką pisownię Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka79 Re: Ginekolog-NIGDY 30.05.05, 14:24 ale chwalisz się czy żalisz - bo jakos nie kapuje??? Po co to piszesz - nie chcesz to nie chodź Twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marga Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.f.strato-dslnet.de 30.05.05, 14:34 Nie pomyslalabym, ze w dzisiejszych czasach zyja jeszcze kobiety z taka opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: Ginekolog-NIGDY 30.05.05, 14:44 Podobno nawet dość często. Mój ś.p. ulubiony ginekolog mówił, że przez 40 lat jego pracy bardzo niewiele się w tej sprawie zmieniło. Że nawet w XXI w., w Warszawie, zdarzają się 28-latki przywiezione przez karetkę do porodu, dla których właśnie ta sytuacja jest pierwszym kontaktem z ginekologiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marga Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.f.strato-dslnet.de 30.05.05, 14:35 Na mysli mialam wypowiedz Lilki. Odpowiedz Link Zgłoś
bieta0 Re: Ginekolog-NIGDY 31.05.05, 11:09 Witaj Zastanawiam się nad jednym,ile ty masz tak naprawde lati czy masz chłopaka???????Bo napisałaś ze nie będziesz nóg rozkładać przed ginekologiem a czy przed własnym chłopakiem sie odważysz bo chyba zamieżasz w przyszłosci rozpocząć współżycie?Mieć dzieci,a poród niestety wiąże się własnie z rozchyleniem nóg przed lekarzem i położną.Zycze powodzenia i przemyslenia wielu spraw.Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:57 hmmm... coz za wybiorczosc... bieta0 napisala "zamierzasz" przez "ż", ale tego to sie juz nikt nie czepil... Odpowiedz Link Zgłoś
alchemilla Re: Ginekolog-NIGDY 31.05.05, 13:35 Do ginekologa to nie musisz ale do jakiejś szkoły to koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:27 tak szkoła sie przyda,może sie wniej czegoś nauczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:36 w niej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.g9910 Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:19 Takie głupawe teksty autorka mogła sobie pisać patyczkiem na piasku a nie tutajśmiecać forum ludzi,którzy chcą uzyskać rad. A moze ta dziewczynka powinna być jeszcze w przedszkolu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksymon Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:17 ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
keira24 Re: Ginekolog-NIGDY 09.07.05, 15:02 Rece opadaja !!! Gdzie takie ewenementy sie uchowaly ??? Dzisiaj juz drugi tak niewiarygodnie glupi tekst czytam !!! Dziewczyno, nie psuj nikomu dnia swoimi irytujacymi stwierdzeniami !!! Uwazaj, bo wszedzie czyhaja na Twoje wdzieki, a ginekolodzy swiata poluja juz na Ciebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: Ginekolog-NIGDY 09.07.05, 20:30 Jak jest u Ciebie ze wstydem przed dentystą,bo ja za nic nierozchylę dziurawej gęby przed przystojniakiem za to nogi hoho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Ginekolog-NIGDY IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:56 ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Ginekolog-NIGDY 09.07.05, 23:37 A TO BZDURA- ja byłąm pierwszy raz u ginekologa, mam 27 lat, myślałam że nigdy nie pójdę, boe sie strasznie bałą, ale w końcu sie przemogłam, i luz, badanie trwa parę sekund i nic nie czuc, byłam u Pani, wszystko było super, nawet nic nie czułam, idź i się nie bój Odpowiedz Link Zgłoś