Gość: Kobietka IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 29.05.05, 23:29 Czy zastrzyki Pollyvaccinum trzeba przechowywać w lodówce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malinka Re: Polyvaccinum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:33 A co sugerują w ulotce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: Polyvaccinum IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 29.05.05, 23:37 Dziś mi aptekarka powiedziała ze trzeba w lodowce, a jak bede z ampułka jezdzic w takie upalne dni do kliniki na zastrzyk, to nie wiem czy nie lepiej zostawic moich ampułek w klinice, gdzies w lodowce zeby juz mieli na miejscu. Mam pytanie dodatkowe czy mozna zastrzyk brac np. w poniedzialek, srode, piatek. Pisze ze kolejne wstrzykniecia co 2 dni. Czy dobrze to licze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Polyvaccinum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:39 czy mozna zastrzyk brac np. w poniedzialek, srode, piatek. > Pisze ze kolejne wstrzykniecia co 2 dni. Czy dobrze to licze? po prostu znakomicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l79 Re: Polyvaccinum IP: *.crowley.pl 29.05.05, 23:41 Transport to nie to samo co przechowywanie. Ale jak masz mozliwosc zostawic to czemu nie? A liczysz bardzo biegle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Re: Polyvaccinum IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 29.05.05, 23:42 Hehehe dzięki Odpowiedz Link Zgłoś