Dodaj do ulubionych

Ciaza? - Pytanie

05.06.05, 08:43
Czy mozliwe jest zajscie w ciaze np. podczas tancu, badz innego bliskiego kontaktu jak obie strony
maja na sobie ubranie? Chodzi o to ze gdy tanczylam z chlopakiem (on ocieral sie o mnie (posladki),
i powiedzial mi ze podczas tanca mial wytrysk, a mial na sobie tylko spodnie, bez bielizny). Zatem
mozliwe jest bym byla w ciazy?

Nie smiejcie sie,

Pozdrawiam sad(((
Obserwuj wątek
    • Gość: malinka Re: Ciaza? - Pytanie IP: 172.28.252.* 05.06.05, 09:24
      nie śmiejemy się
      wiele kobiet zachodzi również w supermarketach, tramwajach i używając ręcznika

PS dziewczynko, a jakiekolwiek wiadomości o zyciu seksualnym to ty posiadasz?

• kernkraftwerk Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 09:27
        Dzieki za pomoc uncertain
    • Gość: pszczolaasia Re: Ciaza? - Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 09:38
      chciałam nic nie pisać, ale nie mogę się powstrzymać... plemniki to nie Mac
      Gywer (to ten gościu co wszystkie problemy gaśnicą załatwia)- tak ktoś kiedyś
      napisał, tu na forum- bardzo mi się to podobasmile)) przez spodnie nie przejdą...
      nie mają skłonności do wspinania sie po rzeczach, nie uprawiają wspinaczki
      wysokogórskiej jaką byłoby zapewne dotarcie z twoich pośladków do...celu
      podróży...przenikania przez spodnie zapewne dżinsowe, ani nawet bawełniane, ani
      żadne do diabła!!!!
      ludzie...
    • very_martini Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 09:45
      Nie jest możliwe. Nie, nie i jeszcze raz nie. Śpij spokojnie.

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
      • kernkraftwerk Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 10:09
        Dzieki wam za odpowiedzi smile Czuje sie spokojniej smile Mam pytanie co Twego opisu very_martini o co
        chodzi z tym 16 % VOL? Procent alkoholu w Martini?

Pozdrawiam i milej niedzieli zycze!
        • very_martini Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 16:57
          a i owszemsmile
          vat chyba jasnysad

16%VOL
          22%VAT

--
    • Gość: Kasia Re: Ciaza? - Pytanie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 12:07
      Jeszcze niedawno bawily mnie takie posty - ręczniki, spodie itp, ale teraz to
      już przestaje byc zabawne
    • zaba_pelagia Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 12:11
      brrrrrr
      to jakiś Sperminator
      nie zakłada majtek, idzie na disco i przelatuje wszystko co się rusza
      a nie przeszkadzało ci, jak się tak ocierał w miejscu publicznym?
      i jeszcze bez bielizny?
      brrrrrrrrrrrrr
    • invicta1 Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 12:19
      analogicznie do koleżanki, której wujek spszcza się w ręcznik-mogłaś zajść w
      ciążę w tańcu-urodzisz buty do stepowania
      lekkiego porodu (mam nadzieję, ze nie ułożą się obcasowo) pozdrawiam
    • mar_kotka Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 16:37
      kernkraftwerk napisał:
      Nie smiejcie sie,

nie śmieję się
      płaczę nad twoją wiedzą
      a poza tym o pośladkach już było
      wymyśl coś innego
      • very_martini Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 16:58
        To nie ma co płakać nad niewiedzą, tylko dziewczynie współczuć, że nie ma z kim
        pogadać na ten temat w realu.

16%VOL
        22%VAT

--
        • mar_kotka Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 17:19
          są jeszcze lekcje biologii w szkole podstawowej,gdzie temat zapłodnienia
          omawiany jest dosyć szczegółowo
          są książki,no ale to trzeba chcieć poczytać
          zadziwia mnie znajomość najnowszych trendów w modzie,muzyce,nazwisk wykonawców
          a żenujący poziom wiedzy na temat "skąd się biorą dzieci?"
          myślę,że ten wątek to pomysł na niedzielną rozrywkę wink
          • very_martini Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 17:52
            Masz rację, co nie zmienia faktu, że wszystkie "oświecone" powinny wiedzieć, że
            sposobem edukowania nie jest wyzłośliwianie się i zjadliwe komentarze.
            A przyznaję bez bicia, że jeszcze rok temu reagowałam tak, jak niektóre z Was i
            teraz uważam, że to było głupie i nie fair, bo dziewczyny, które zadają takie
            pytania (o ile to nie prowokacje) po prostu nie mają widać osoby, której bez
            skrępowania mogłyby zadać takie pytanie. Ciekawe, czy gdyby przyszła tu
            dziewczyna z pytaniem "czy mięśniaki gryzą", też spotkałaby się z takim zalewem
            elokwencji i dobrych rad na temat dokształcania się.

16%VOL
            22%VAT

--
            • mar_kotka Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 18:21
              a ja upieram się,że to jest podstawowa wiedza - skąd się biorą dzieci
              ona nie pyta o dni płodne,o owulację,o antykoncepcję tylko nie wie jak
              rozmnażają się ludzie...
              i to nie jest kwestia tego,że nie ma kogo o to zapytać i to jeszcze bez
              skrępowania(!)
              nie odniosłam wrażenia,że jest wstydliwa...

Ps zależy jakie mięśniaki,są ich dwa rodzaje
              jednego kobiety się boją,a z tym drugim rodzajem niektóre się przechadzają

• very_martini Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 18:35
                aaaaa, no masz rację - pytanie o to, czy mięśniak gryzie, nie jest głupie. Co
                prawda mięśniak pewnie raczej przywali, chociaż popodgryzać może tu i ówdzie za
                obopólną zgodą...
                a myślę, że ocenić człowieka przez internet, na okoliczność wstydliwości lub
                jakąkolwiek inną, jest co najmniej trudno

16%VOL
                22%VAT
                --
                • very_martini pi es 05.06.05, 18:38
                  Zapomniałam w poprzednim poście. Bardziej chodziło mi o to, że dziewczyna nie ma
                  się komu wyżalić w stresującej dla niej sytuacji, niż czy ma ją kto uświadamiać.
                  w to nie wnikam.

16%VOL
                  22%VAT

--
                  • gocha221 Re: pi es 06.06.05, 10:02
                    ale ta sytuacja w ogóle nie powinna jej stresować!!!
                    nie wiem, ile ma lat,ale to jest brak elementrnej wiedzy na temat własnego
                    organizmu. Jeśli nie wie, czy mogła w ten sposób zajśc w ciąże to pewnie tez nie
                    wie, czemu ma okres, co to sa plemniki, jajniki itp.
                    Koleżanka z podstawówki brała 2 lata temu slub i przed tym chodziła na jakieś
                    tam nauk i uczyli ich naturalnych metod planowania rodziny. dziewczyna była
                    bardzo zdziwiona, że ma coś takiego jak owulacja i do końca za bardzo nie
                    wiedziała co to jest. Pełny debilizm
                    Wystarczy wziąć ksiązke do ręki i poczytac przez 2 minuty, zeby sie nie
                    stresowac, tym że chłopak miał wytrysk w spodniach!!!
    • miriamkqa Re: Ciaza? - Pytanie 05.06.05, 23:31
      jeśli się mogę wypowiedzieć- bo zrobiła się z tego dyskusja na zupełenie inny
      temat, aniżeli był podany...
      Mysle, że ironiczne i zjadliwe komentarze powinny być kierowane do naszych
      tzw. edukatorów, nauczycieli, rodziców etc, a nie do osób, które zadaja tutaj
      pytania, nie widomo, jak odpowiedzi byłyby smieszne i podstawowe naszym zdaniem
      Nawet to, że to dziewczę napisało "nie smiejcie się" mówi wiele za siebie -
      więc proszę: nie śmiejmy się, nie ironizujmy i nie rzucajmy złośliwych
      uwag...Można zawsze nie odpowiedzieć.
    • Gość: Ogier Re: Ciaza? - Pytanie IP: *.hsd1.mn.comcast.net 06.06.05, 02:53
      Wiecie ja slyszalem ze jesli bym wyejakulowal (nie wiem jak to kulturalnie okreslicsmile na zewnetrzne
      narzady partnerki to ryzyko jest wiec pytanie kernkraftwerk nie jest do konca bezpodstawne.

Pozdro!
      • an_ni Re: Ciaza? - Pytanie 06.06.05, 09:09
        o nastepny inseminator
        • Gość: nie-zakłopotana :) Re: Ciaza? - Pytanie IP: 193.109.123.* 06.06.05, 11:00
          Ta taki stres jak wtedy, gdy za ścianą sąsiad z żoną figlują...kiedy on "wybucha" ja uciekam z domu...bo
          sciana nie jest za gruba a plemniki to spryciarzesmile
    • Gość: studentka Re: Ciaza? - Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:48
      Ciemnogród i zacofanie - przez pocałunek też się zachodzi w ciąże a przez
      pocałunek z języczkiem nie dość,że zachodzi się w ciąże to jeszcze jest ciąża
      mnoga!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka