joasia_23 05.06.05, 20:51 Po wizycie w solarium zrobiły mi sie dwie małe czarne kropeczki na pieprzyku.Czy to jest groźne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia44441 Re: Pieprzyk 05.06.05, 21:57 PROPPONUJE ABYS W NAJBLIZSZYM CZASIE NIE CHODZIŁ DO SOLARIUM. A JESLI CHODZI O PIEPRZYKA TO NALEZY UWAZAC, BO JEŻELI JEST TO DUŻY PIEPRZYK NIE GŁADNKI, I NIE PŁASKI TO NALEŻY GO ZAKLEJAC PLASTERKIEM . CHOCIAZ OSTATNIO SŁYSZAŁAM ZE PROMIENIE SŁONECZNE MAJA WAŁASCIWOSCI RZECIW RAKOWE ALE Z UMIAREM. DLA PEWNOSCI SKONTAKTUJ SIE Z LEKARZEM Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_23 Re: Pieprzyk 06.06.05, 12:49 To jest mały pieprzyk i "przy skórze". Jutro ide do dermatologa ale troche sie boję ... (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kattty Re: Pieprzyk IP: *.udn.pl 06.06.05, 14:44 ee nie panikuj wlasnie wrocilam od dermatologa z podobnym problemem..tyle ze ja nie chodze na solarium..tez porobily mi sie plamki na pieprzyku..kazala obserwowac przez miesiac i nie wpadac w paranoje..poogladala w powiekszeniu i mam nie pchac sie szczegolnie na sloncei nie panikowac wiec nosek w gore pewnie masz cos podobnego!nie ma co wkrecac sobie za wczasu chorych filmowwtedy to dopiero sie mozna rozchorowac pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś