IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:01
Czy któras z Was uzywała tych globułek??Czy tez tak dziwnie wypływały??Ja je stostuje jak kazde inne,ale te okropnie wypływaja(Nigdy czegos takiego nie miałam) i brudne jest wszystko.Czy Wy tez tak miałyscie czy ja cos zle robie??
Obserwuj wątek
    • jovanka25 Re: Betadine 19.07.05, 10:05
      Niestety, tak jest (jestem w trakcie stosowania). Małe, tłuste, klejące i do
      tego ten zapach... jeszcze osiem dni... wink
      • Gość: Aga Re: Betadine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:24
        a jakby tak "zakorkowac" tamponem??Co myslicie??przeciez to jest okropne i do tego wszystko brudne
        • Gość: Gość Re: Betadine IP: *.jjs.pl 20.07.05, 14:53
          Niczego nie korkuj, ten lek zabarwia wydzieline poniewaz ma swoj specyficzny sklad, o czym mozesz przeczytac w ulotce. Nie bedziesz sobie brudzila bielizny, jesli zalozysz na bielizne wkladki czy nawet cienkie podpaski jesli wydzielina jest u Ciebie az tak duza. Przede wszystkim jednak nie przejmuj sie tak tym bardzo, jesli bedziesz spokojniejsza to szybciej wrocisz do zdrowia, czego Ci zycze, pa!
          • Gość: Aga Re: Betadine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:24
            ale u mnie jest tego wyjatkowo duzo i podpaska nic nie pomaga-miałam mokra pizame i przescieradło.Nie wiem czemu tak jest-nigdy nie miałam tyle wydzieliny przy globułkach.
            • Gość: Gość Re: Betadine IP: *.jjs.pl 21.07.05, 21:57
              Droga Ago, jesli tak bardzo niepokoja cie Twoje objawy po stosowaniu tego leku, to powinnas zglosic sie do lekarza, ktory zalecil Ci te kuracje i rozwiac Twoje obawy. Ja szczerze wierze, ze dzis spokojnie powinnas polozyc sie spac i nie denerwowac sie tak bardzo, jutro sprobuj, chocby nawet telefonicznie skontaktowac sie z lekarzem. Nie martw sie wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!
    • mikams75 Re: Betadine 21.07.05, 23:46
      ja wkladalam glubulke na lezaco, przed snem i juz pozniej nie wstawalam. Rano
      przed wstaniem przykladalam husteczke i z tym wstawalam, wyplywalo, pozniej
      toaleta, prysznic, wyplywalo dalej, a w ciagu dnia wkladka na pare godz.
      wystarczala.
      • Gość: Aga Re: Betadine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:59
        A ja wkładam na noc i ide spac,ale jak sie budze to juz wszystko jest mokre-bez mojego wstawania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka