Gość: Wala IP: *.pl 22.07.05, 18:09 Mam prosbę jak przygotować sie do rtg ktęgosłupa ledzwiowego?Chodzi mi oto czy coś sie pije i czy wykonują zdjecie w ubraniu czy nie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martta Re: Jak przygotowac sie? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 22.07.05, 21:16 gdyby trzeba bylo sie do tego przygotowywac to lekarz kierujacy cie na to na pewno by ci o tym powiedział wiec nierozumiem skad ci to przyszło do głowy. a tak w ogóle to nie musisz sie w ogóle przygotowywac, jak poszłam na rtg to musialam sie rozebrac i zostalam w samej bieliznie i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelagia Re: Jak przygotowac sie? IP: *.sjs / *.sjs-franziskus.wh.uni-erlangen.de 22.07.05, 21:35 bez ubrania sie wykonuje zdjecie, nie trzeba sie specjalnie przygotowywac, to cos jak rtg pluc, ciach i juz Odpowiedz Link Zgłoś
anka_1978 Re: Jak przygotowac sie? 23.07.05, 08:26 Robilam cos takiego. Szkoda, ze nie podeszlas do pracowni rtg i pani by Ci wszystko wyjasnila. Mnie kazala wyczyscic jelitka-jest taki wlew , nazwy nie pamietam. Do przeswietlenia zostalam w majteczkach i staniczku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wala Re: Jak przygotowac sie? IP: *.pl 23.07.05, 09:17 Dziekuje Wam bardzo za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś