judyta10 Re: Czekam na efekt. 02.08.05, 14:58 Troche za szybko wysłałam.Dziewczyny jak wiecie jestem po pozamacicznej i juz rozpoczełąm starania i mam wrazenie ,ze sie udało czekam jeszcze ,zeby potwierdzic testem ale już sie boje przychodzą mi różne głupie mysli i odchodzi nadzieja ,ze tym razem sie uda ogarnał nmie paniczny strach nie wiem jak to bedzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Czekam na efekt. 02.08.05, 16:03 Judyta, trzymam kciuki z całych sił!!!!!! Jesli masz takie przeczucia to pewnie tak jest, r ob test i pisz nam tu zaraz jak wyszedł. A później powiedz jak to zrobiłaś? Miałysmy podobny przebieg ciąży łącznie z wylądowaniem na stole operacyjnym, więc wczuwam się w Twoją sytuację tym bardziej. Czekam na instrukcje no i wieści przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
lulup Re: Czekam na efekt. 02.08.05, 21:55 czekamy razem z Tobą, kiedy testujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 Re: Czekam na efekt. 02.08.05, 19:45 Alez ja Ci zazdroszcze!! Tego dzialania i nadziei ma sie rozumiec. Wiem, ze sie denerwujesz ale wierze, ze bedzie wszystko super. Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!! Daj znac koniecznie co i jak, ok? Życze dzidziusia w dobrym miejscu! kask Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Czekam na efekt. 02.08.05, 20:55 no to czekamy na info!!!!powodzonka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bami_ol Re: Czekam na efekt. 02.08.05, 22:59 Ja wierzę się udało, bo intuicja kobieca jednak nie zawodzi. ps. Ja też miałam przeczucie co do mojej ciąży, że się udało i tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia.rybcia Re: Czekam na efekt. 03.08.05, 08:52 judytka, no to czekamy z Toba, kiedy testujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: Czekam na efekt. 03.08.05, 14:38 Dzieki ,testowac bede chyba gdzies około wtorku mysle że wytrzymam,dzisiaj zaczeło mnie jeszcze mdlic. Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 Re: Czekam na efekt. 05.08.05, 11:31 Trzymam kciukasy!!!! Jak mdlosci? Oj, zeby bylo tym razem dobrze!! Koniecznie daj znac jak sie wyjasni! Pozdrawiam kask Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia.rybcia Re: Czekam na efekt. 05.08.05, 12:11 judyta to ja z Toba, dzis jest 3 dpo przytulanko po, wt czw, owu we wtorek no ciekawe ciekawe )ech to czekanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 Re: Czekam na efekt. 05.08.05, 14:02 rybcia.rybcia , trzymam kciuki za Was!! Och, żeby sie udało!! Pozdrawiam kask Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: Czekam na efekt. 05.08.05, 15:03 wiecie co juz powoli dostaje gupawki dzis rano zrobiłam test oczywiscie negatywny 10 dpo zaczynam doszukiwac sie nowych objawów zastanawiac sie czy stare nie ustaja niech to sie wkoncu wyjasni bo tym razem chyba oszaleje aż taka niecierpliwa jeszcze nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 Re: Czekam na efekt. 05.08.05, 15:36 judyta 10, baz dzielna! Ja wiem jak to jest, sama sobie zawsze obiecywalam ze nie robie testow, ze nie nakrecam sie i figa! Potrafilam wstac z srodku nocy i robic test, kolejny (oj...ile kasy poszlo...), ktory nie mial prawa wyjsc tak wczesnie -o czym rzecz jasna wiedzialam. Masz wiec normalne objawy. Wytrzymasz! Ile jeszcze dni?Do wtorku, tak? Oj, biedaku....Ale weekend przeleci migiem! Trzymam kciuki! kask Odpowiedz Link Zgłoś
jutka7 Re: Czekam na efekt. 08.08.05, 17:01 Judyta- kiedy robisz test? Daj koniecznie znać jak wyszło!!! Ja musze czekać do 20 sierpnia, tyle czasu Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: Dziewczyny, jak testy??? 09.08.05, 12:30 Testów to ja zrobiłam już chyba piec oczywiscie nic dzisiaj poszłam na bete wiec około 17 wszystko bedzie jasne trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Dziewczyny, jak testy??? 09.08.05, 12:55 ja trzymam- u obu rąk!!!!!!!!!!!! sama dopiero rozpoczynam starania w tym miesiącu i będą mocno ograniczone, więc na efekty (niepewne)muszę poczekac do końca miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: Czekam na efekt. 10.08.05, 21:47 Dziewczyny ja chyba zaraz zwarjuje wczorajsza beta prawie zero dzisiaj plamienia ustały nic nie boli suchutko czysciutko dziś byłam u gina przed wyjazdem tak jakos zrobiłam test i co blada kreseczka czy to możliwe co to ma znaczyc/ Odpowiedz Link Zgłoś
lulup Re: Czekam na efekt. 10.08.05, 22:11 a co gin na to? który masz dzień cyklu? chyba jeszcze jest możliwe, koniecznie zrób jutro bete, trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: Czekam na efekt. 24.09.05, 20:16 Dziewczynki ja znowu czekam na efekt staran to dopiero 3dni po owu a ja taka niecierpliwa czas tak wolno płynie wydaje mi sie ,że się nigdy nie doczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
lulup Re: Czekam na efekt. 25.09.05, 13:54 cześć judyta, trzymam kciuki żeby Twoje starania były owocne, i przyłączam się do "czekania", ja też jestem po owu, tylko mnie się przesunęła i była wcześniej niż powinna (miała być w najbliższych dniach a wczorajsze usg pokazało że już po), więc pozostaje mi tylko czekać- trafiliśmy czy nie?, he he.. Kiedy testujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia.rybcia Re: Czekam na efekt. 09.08.05, 12:54 judyta, no to czekamy, ale musisz miec nerwowe, ja mama lab. pod nosem i gdybym poslza do 12 to ok.14 bym wiedziala, ale jzu tak zrobilam w poprozednich cyklach i jakze nieprzyjemne bylo otrzymywanie bety z wynikiem ponizej 5 brrr dlatego sie wstrzymuje, pozatym 7dpo to chyba jeszcze nie wyjdzie beta. Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: Czekam na efekt. 09.08.05, 15:46 NO własnie juz wszystko wiem niestety nic z tego beta prawie zero nie wiem dlaczego nic wszyskie warunki były spełnione moze faktycznie cos z jajowodem jutro bede molestowac gina.Znowu czekanie i odliczanie jakie to steresujace czemu to nire może byc takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
lulup Re: Czekam na efekt. 09.08.05, 22:14 judyto przykro mi że sie nie udało, ale to dopiero pierwszy miesiąc starań po.., nie zawsze od razu udaje się na wspomagaczach, pozdrawiam i trzymam kciuki za Twój następny cykl starań Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia.rybcia Re: Czekam na efekt. 09.08.05, 15:56 judyta przykro mi I zabrania sie lapania dola, pozytywne myslenie, i dzialanie Przepraszam od razu za moje literowki ale jak z pracy pisze to tak nerwowo i szybko to robie i takie sa efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 judyta 10 09.08.05, 16:02 judyta 10, tak mi przykro. Pamietaj, ze to musi troche trwac. Zobaczysz, bedzie dobrze. Przesylam Ci usciski. kask Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: judyta 10 09.08.05, 16:42 szkoda... ale nosek do góry i ruszaj do nowej walki! nagroda jest cudowna przecież Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: judyta 10 09.08.05, 18:53 pewnie ,ze rusze bo jakie mam wyjscie,kask aty jak nie mogłas zajsc po pozamacicznej to to było naturalnie czy tez na wspomagaczach naprawde boje sie o ten jajowód chba poprosze jutro o termin na hsg chce wiedziec na czym stoje bo jak sa zrosty to nie mam juz szans. Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 Re: judyta 10 09.08.05, 19:38 ja po kazdej pozamacicznej staralam sie naturalnie. Po drugiej ciazy zaczelam miec klopoty z druga faza, wiec tylko luteina albo progesteron w drugiej fazie. Ale tez nie tak zaraz. Moja teoria jest taka, ze nie zachodzilam ze wzgledu na stres i "parcie" na ciaze, bo jak sie juz zdecydowalam ze sprobuje, to chcialam zaraz, teraz!. Jak odpuscilam w jednym cyklu-to zaszlam. W kazdym razie bylo naturalnie, bez wspomagaczy. Wiem, ze teraz jest Ci ciezko-dla nas kolejne proby sa bardzo stresujace-bo boimy nie wiemy czy sie udalo zaciazyc, no i trasznie sie spalamy emocjonalnie mobawiajac sie powtorki. Rozumiem Cie dobrze. Ale badz dzielna-wierze ze Ci sie uda!! Pozdrawiam kask Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: judyta 10 11.08.05, 08:21 dzis mam 30 dc gin kaze czekcna tym etapie nic nie stwierdzi mówi ,ze jest nadzieja jeśli tak to to mósiało byc późne zagniezdzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: judyta 10 11.08.05, 09:39 Bosh...dopiero dziś tu weszłaam..i nie wiedzialam nic co tu się działo...Judytko, może tak być, że było późniejsze zagnieżdżenie... moja sioar jest w 7 misiącu ciąży z późnego zagnieżdżenia!!!!! Jesus czymam kciukasy, tym bardziej, że @ nei ma, tak ? a póki @ nie ma to ejst nadzieja))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 Re: judyta 10 15.08.05, 18:54 Kochana, nie martw sie. Przesylam usciski!) Wiem, jaki to stres i strach-to cholerne czekanie. Badz dzielna! Niezmiennie trzymam kciuki! kask Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 judyta, lulup - trzymam!!! 25.09.05, 18:21 Judytka, lulup, no to trzymamy kciukasy!!!! Badziemy trzymac do skutku!!!!! Oj....zeby sie udalo...Brakuyje nam tu pozytywnych fluidów!! kask Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: judyta, lulup - trzymam!!! 25.09.05, 19:31 Poprzedni post gdzies wsiąkł tamten jest stary obecnie jestem cztery dni po owu i dostaje sraczki wypatruje objawow i chce aby czas leciał dwa razy szybciej to czekanie jest najgorsze niby sie nienastawiam a jednak . Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 Re: judyta, lulup - trzymam!!! 26.09.05, 09:52 judytko, Twój post z 24 wrzesnia jest poniezej, w srodku listy mniej wiecej. Mozliwe, ze przez przypadek odpowiedzialas na ktorys post w tym miejscu i dlatego tam wyladowal. Moje trzymanie kciukasów dotuyczyłowlasnie tego najnowszego postu. Pozdrawiam! kask Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: judyta, lulup - trzymam!!! 26.09.05, 15:16 Już znalazłam dzieki za doping lulup ja testuje dopiero w następną środe a już nie wyrabiam,wypatruje objawów i chyba niektore sobie wmawiam a jak twoje samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
lulup Re: judyta, lulup - trzymam!!! 26.09.05, 21:02 Ja nie mam żadnych objawów, a nawet czuje się bardzo nieciążowo Miałam w tym miesiącu potraktować wszystko na luzie, ale jak mi lekarz powiedział że już po owu to ogarnął mnie jakiś "świr" i czały czas się w siebie "wsłuchuje". Dziś rano wymysliłam że zmierze sobie tempke, jak będzie podwyższona to może wskazywać na ciąże, ale była niska no i deprecha... Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: judyta, lulup - trzymam!!! 27.09.05, 17:32 Oj Lulup tyle razy sobie obiecałam ,że nie bede sie doszukiwac objawów ale nic ztego to jest silniejsze macam cycki 15 razy dziennie i tez schizyje bo nie chca bolec a przecież wiem ,ze bol piersi nie jest wyznacznikiem ciązy ,ale tłumacz jak krowie na miedzy i tak nic nie da . Odpowiedz Link Zgłoś
lulup Re: judyta, lulup - trzymam!!! 28.09.05, 09:59 judyta co u Ciebie? bo u mnie bez zmian tzn. boli mnie gardło i mam katar, ale nie o takie objawy mi chodziło.. dziewczyny, muszę Was na jakiś czas opuścić, bo od jutra nie będę miała dostępu do netu, nie wiem na jak długo.. ale na pewno będę czasem sprawdzać co tu u Was słychać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_79_79 Re: judyta, lulup - trzymam!!! 29.09.05, 10:22 Witaj Judyt.Czytam twoje wiadomości i widze że nie tylko ja mam fiola na punkcie doszukiwaniu sie objawów.Wiem co przechodzisz,tyle tylko ze ja dopiero zaczelam proby i niby okres mialam ale tylko 36 godzin i dziś ide do doktorka na usg ale coś podswiadomie czuje ze klapa.Oby tylko nie znow ciaza pozamaciczna Pozdrawiam.Anita Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: judyta, lulup - trzymam!!! 29.09.05, 19:27 Lulup mnie tez dopadło jakieś paskudztwo, daj znac jak bedziesz mogła.Rybka nie martw sie ja mysle ze to była @ tylko skąpa. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_79_79 Re: judyta, lulup - trzymam!!! 29.09.05, 20:49 no tak judyt masz racje,bylam u doktorka na usg.Kazal intensywnie pracować bo akurat prawy jajnik pieknie jak to okreslil pracuje.Dzis molestuje męża Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: judyta, lulup - trzymam!!! 04.10.05, 21:38 Niestety znowu sie nie udało zaczynam od nowa jak długo jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 do judyta 10 05.10.05, 18:04 Judzta10, tak strasynie mi pryzkro!!! Wiem, jak bardyo wiele cie kosytuja te probz. Tryzmaj sie cieplutko i nie trac wiarz! Uda sie! Wierye w to gleboko!!!! Pryztulam.... kask Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: do judyta 10 06.10.05, 18:49 dzieki mam taką nadzieje ,ze w końcu się powiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lulup Re: do judyta 10 06.10.05, 21:39 witaj, cóż mogę powiedzieć.. przykro mi że Ci się nie udało. Ja pewnie też dołączę do październikowych starań, bo u mnie brak jakichkolwiek objawów ciążowych, natomiast są wszystkie na @.. Na forum "Dla starajacych" piszą że październik to najpłodniejszy miesiąc w roku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 lulup 07.10.05, 11:30 Lulup, nie łam sie-czaem brak objawów albo @ objawy tez przepowiadaja ciaze1 Trzeba wierzyc! Ja wierze ze wreszcie ci sie uda! Pozdraiwam!! Niezmiennie trzymam kciuki! kask Odpowiedz Link Zgłoś
lulup Re: lulup 07.10.05, 21:00 dziękuje Kask, ale właśnie dziś przyszła @..przestałam się łudzić już dawno więc nawet nie jestem załamana. No cóż nastepny miesiąc przed nami, może któraś z nas rozpocznie łańcuszek prawidłowo zaciążonych... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akasz12 Re: lulup 07.10.05, 23:29 Czytałam na innym forum, że podobno październik to najbardziej płodny miesiąc. Więc, drogie koleżanki, do roboty, a teraz na pewno się uda, czego życzę z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
kask77 Powodzenia! 10.10.05, 11:50 Dziewczyny, podpisuje sie pod postem akasz12 !!!!! Niech wstapi w nas nadzieja (dosłownie i w przenosni...) ) kask Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_79_79 Re: Czekam na efekt. 19.10.05, 18:05 Może i pażdziernik jest najbardziej płodnym miesiącem ale niestety nie dla mnie.Pierwszy miesiac prób i pierwsza porażka!!Teraz mam miec jajeczkowanie z lewej str(tej chorej)i troche sie boje Zeby sytuacja z ektopowa sie nie powtórzyła.Sama nie wiem czy próbować czy w tym miesiącu odpuścić.Musze sie poradzić gina.A wy co o tym sądzicie?Próbować?Ajak to bylo u was? Odpowiedz Link Zgłoś
lulup Re: Czekam na efekt. 20.10.05, 09:21 Ja bym chyba odpuściła jeden miesiąc. Ja mam juz drugi miesiąc owu z prawej (c.p. była z lewej), ale za kazdym razem zastanawiałam się co zrobie jak będzie z lewej. Jakby owu była co miesiąc z lewej to bym chyba w końcu zaryzykowala, ale przy pierwszej próbie raczej bym odpuściła. Zapytaj gina, od strony medycznej on najlepiej sie "orientuje" w Twojej sytuacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: Czekam na efekt. 20.10.05, 18:22 A ja sie stymuluje , żeby mieć zprawej bo umnie lewa strona szaleje ale nie musze ryzykowac bo nie mam jajowodu. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_79_79 Re: Czekam na efekt. 20.10.05, 19:55 Wiem na 100% ze teraz mam jajeczkowanie z lewej str bo jak bylam na usg to widac bylo ze prawa str gotowa a jednoczesnie niewiele brakuje lewej,a że to było 2 tyg temu a potem na usg nie bylam to może jajeczkowanie i z lewej str mam już z glowy.Troche chaotycznie to napisałam.Jak tylko @ sie skończy lece do gina.Wolałabym nie czekać ale jak mus to mus.Żeby tylko nie pracowała ciagle lewa str bo chyba oszaleje.Podziwiam was za cierpliwość mnie jej chyba brak!!! Odpowiedz Link Zgłoś